fbpx

Favoriter från min yogagarderob

Innehåller annonslänkar

Yoga är en så stor del av min vardag och jag involverar yoga i min dag på något sätt VARJE dag – i min morgonritual, när jag kommer hem efter jobbet, på jobbet som en paus, för att varva ner på kvällen osv. Just yogakläder har jag därför ganska mycket av eftersom jag använder det så ofta. Här är fyra sköna och vårhärliga favoriter i min yogagarderob just nu!

Topp oatmealTights oatmeal | Topp ljusblå | Tights ljusblåTopp espresso | Tights espresso | Topp brown (rostfärgad)Tights brown (rostfärgade)

Jag älskar matchande set, dels tycker jag att det är så himla snyggt men jag gillar också att jag känner mig lite mer klädd när topp och byxor matchar så att det blir mer som en outfit. I ett set kan jag lätt gå till kontoret eller på stan utan att känna att jag går runt i träningskläder.

Stories är ju redan ett favoritmärke hos mig när det kommer till kläder och smycken, men nu på senaste så har det också blivit en favorit när det kommer till yogakläder. Jag fick hem två nya set för ett litet tag sedan och wow vad jag gillar dem! Så snygga och sköna. Ett ljust i färgen oatmeal (👆🏼) och ett lite mer rostbrunt (👇🏼).

Jag vill gärna ha mina tights seamless och höga i midjan så att de sitter riktigt skönt och håller allt på plats hehe. Älskar när materialet är ribbat som på dessa!

LOVE Josefin

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *