fbpx

Weekly Snapshots: Soul Boost event och framtidsplaner

Happy Friday! Fredag igen, hur går tiden så fort? Josefin och Thomasine startade veckan med ett Soul Boost event med ett gäng riktigt grymma, härliga och inspirerande tjejer! Yin yoga, sound bath, reiki och supergod lunch stod på schemat och det var en helt underbar start på veckan.

Hur magisk lokal? Jossan i nya favoritsetet från stories! Här kommer länk till tights och topp.

En favoritsallad från Mahalo toppad med ätbara blommor. Både lunch och sällskap får 10/10.

Thomasine landar 5 min på yogamattan för att få lite ny energi! Perfekt efter lunch eller när energin dippar. Kör några solhälsningar och några djupa, fulla andetag för att få igång flödet i kroppen.

Jossan har hängt en hel del hemma den här veckan och varit “föräldraledig” (så mycket ledig man kan vara som egenföretagare 🤪) och hon tycker att det är sååå härligt 🦋🦋🦋🦋 Snyggaste tröjan från Rodebjer finns här.

Den här veckan lever Lisa verkligen efter kontorets motto Make It Work. Det blev en del mail-jobb från bilen, med sovande barn bredvid 🤪, när hon lämnade Stockholm för några dagar i Dalarna. JD-kontoret åker med överallt! 🙌🏼

Vi hade en superhärlig förmiddag med teamet för att brainstorma en massa härliga idéer på vad vi kan göra framåt. Wow vad mycket kul planer vi har! Jossan hade fixat SÅ nice fika: supergod (och superfin?) grön smoothie, smarriga rawbollar och en kladdig chokladkaka med kokostosca som var to die for 🤤 Vegansk, glutenfri och utan tillsatt socker – detta recept vill ni inte missa!

En övertaggad (och skitsnygg!) boss efter en riktigt peppig och härlig team workshop. Vi är SÅ taggade på allt vi planerar och vill så gärna vet vad ni vill se mer av i Jossans kanaler – så, vad vill ni se mer av? Önskemål på kurser? Koncept ni tycker hade varit kul? Kommentera gärna! 😍

Njut av helgen underbara ni!
Puss från Team JD

3 reaktioner på ”Weekly Snapshots: Soul Boost event och framtidsplaner”

  1. Saknar Jossan på youtube jättemycket, så gärna det!
    Allt som är JD är magiskt, så vad som helst. Mer soul care, self care och wellness.
    Gärna något om oro, ångest och att känna att man inte duger -> verktyg för att hantera det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *