fbpx

Vilken kurs vill DU ha?

Jag är så glad över att ni är så många som går mina kurser och uppskattar dem. Det är SÅ kul att få skapa kurser till er och kunna samla så mycket bra information, övningar, tips mm som har hjälpt mig inom olika områden under många år och få dela det med er i ett format där ni kan ta in allt material i er egen takt för att verkligen jobba med det och uppleva skillnaden.

Jag håller nu på med att lägga upp planeringen för mina nya kurser och vill gärna veta vad just DU hade velat ha för kurs. Vilken är din drömkurs? Det kan vara ett område du vill utvecklas inom eller en väldigt specifik kurs – hur smalt eller brett som helst. Fritt fram att önska i kommentarerna nedan! Som tack för att ni går mina kurser, delar med er av er input och bara för att jag älskar ER så får ni en extra bonus den här veckan – hela 25% på ALLA mina kurser med koden LOVEYOU.

Mina kurser jag har idag:

Morgonritualer för ett härligare liv
Mitt livs största life hack som på riktigt har förändrat hela mitt liv och mitt mående är min morgonritual. Jag hjälper dig skapa en morgonritual för att starta dagen på bästa sätt och öppna upp för mer positivitet och flow i din vardag och i ditt liv.

Meditationskurs för nybörjare
Har du tänkt flera gånger att du vill komma igång och meditera men aldrig riktigt kommit igång? Now is the time! Och det här är kursen för dig. Lär dig landa inåt, släppa stress och få in meditation som en daglig rutin.

Yogakurs för nybörjare
Låt yogan hjälpa dig landa i kroppen, connecta inåt och stärka kärleken till dig själv. I kursen lär jag dig bl a grunderna i yogans positioner och filosofi + ger dig flera pass du kan köra om och om igen. Jag guidar dig till att kunna yoga på egen hand och få in yogan som en del av din vardag.

10 Days Self Love Journey
Släpp negativa tankemönster, blockeringar och kritiska tankar om dig själv – i den här kursen lär du dig öka kärleken till den viktigaste personen i ditt liv: DU!

Dream Big Masterclass
Är du redo att levla upp ditt liv både på ett personligt och professionellt plan? Redo för en förändring och att få ut mer av livet? Då är Dream Big Masterclass kursen för dig! En fullmatad kurs som hjälper dig att tro på dig själv, drömma stort, våga ta action och börja skapa DITT drömliv!

Har du inte testat någon av mina kurser än eller är sugen på att testa någon ny så är det nu du ska gå den – den här veckan får du en extra bonus och hela 25% rabatt på ALLA mina onlinekurser! Koden LOVEYOU gäller bara veckan ut så passa på.

Tack för att ni delar med er av er input i kommentarerna nedan! Ni är BÄST 💓

LOVE Josefin

10 reaktioner på ”Vilken kurs vill DU ha?”

 1. Älskar dina kurser. Jag skulle gärna vilja ha mer om kvällsrutiner. Kvällsritualer. Har själv svårt att varva ner på kvällarna. Tror att du pratade om det nånstans men är inte säker?
  Tack för all positiv energi och kärlek 🌸❤.
  Ha det bäst!
  Mvh Helen

 2. Izabella Sjödin

  Du är ju så bra på att bara dansa o feel your body, och så har du även målat en del- kreativa sidor som bara faller naturligt utan större press, kan du inte göra nån kurs som har helt fokus på prestationslöst och att man dansar/sjunger/målar, olika idéer på vad man kan göra samt starta en ny Facebook/instagram community där man kan dela med sig av varandras danser/målningar och sen kanske ha några träffar där man ses tillsammans o har kreativitet dagar o gör armband/målar/dansar helt utan press hur man ser ut eller vart man är och vad man kan!!! det hade varit nåt, mer gemenskapsgrejer också så vi som följer dig kan få träffa dig och sedan förenas med fler likasinnade! Kraaaam På dig Jossan!!! LOVE, Bella som vinkade från röda bilen till dig i våras, så kul att träffa på dig en morgon helt random när jag hade kört fel o var skitstressad haha! Kraaaaaam du är bäst

 3. Alltså wow det här med universum alltså, har tänkt att jag velat gå din self love kurs men hade inte riktigt råd så kom den här rabatten. <3

  Jag har försökt manifestera in att träffa mannen i mitt liv typ. Men så varje gång jag tror att det blir rätt så är det som att något händer som gör att det inte räcker hela vägen. Kan vara riktigt märkliga oväntade saker som gör att det inte håller. Och det repeteras. Så funderar på om jag gör fel. En kurs för att manifestera in kärlek, eller kanske bara fina hälsosamma relationer skulle vara spännande. 🙂

 4. Hej Josefin, jag har gått en del av dina kurser och de ger verkligen en grym energi och en personlig utveckling. Jag hade verkligen uppskattat fler guidade meditationer och längre. Kanske några som går upp mot 15-20 min. Skulle även vara härligt med en fortsättning av dream big kursen. Lärde mig extremt mycket om vad som påverkar en o man får verktygen för att arbeta sig framåt. Verkligen guld o nu vill man bara lära sig mer ✨

 5. Jag har nyss börjat följa dig och lyssnar på din podd och läser din senaste bok, helt underbart. Lär mig allt nytt och skulle vilja veta mer om kvällsritualer och kanske hur man kan skapar tid för sin inre resa i det vardagliga livet.
  Tack för att du är du 🤎

  1. Ingen onlinekurs men jag hade älskat om du hade ordnat med någon form av yoga/feelgood retreats! Gärna runt om i Sverige så att så många som möjligt haft möjlighet till det, själv bor jag på Österlen så ett i Skåne hade varit så fint 😍

 6. Älskar dina kurser. Tack för allt du gör och delar!❣️
  Jag hade älskat en kurs i hur man vågar släppa taget, hur man litar på universum och the devine timing. Hur släpper man kontrollen och hur vågar man lita på universum fullt ut! Det vore magiskt med en sådan kurs ✨🥰

 7. You rock! vill jag inleda med

  Jag är på jakt efter en generell kurs om spiritualism och allt vad det innebär! Exempelvis skulle en sån kurs kunna ha delar som;
  Kopplingar till Buddism, Universums krafter, Law of attraction, Månfaser, Jaget vs Ego, meditationens inverkan på hjärnan, Karma, osv osv. Hör av dig om du vill veta mer och bolla idéer vad kursen skulle kunna innehålla.

 8. Kurs om hur man hittar sitt långsiktiga varför (sitt misson), om hur man skapar mer vardagaglädje (tex boostveckan) eller olika mindset för att hantera olika livssituationer:-)

 9. Fint!! Jag har också svårt att prioritera mig själv på kvällen och hamnar ofta framför serier med min man, men det är inte riktigt så jag vill ha det. Skulle också älska en kvällsritualskurs! 💕🌟🙏🏻

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *