fbpx

Tre nycklar till att starta och levla upp din business

Hitta ditt Soul Goal
I många år lät jag mina tankar styra VAD jag skulle göra. Jag drevs av prestation och vad som ansågs vara ”framgångsrikt” och ”bra” istället för att känna efter vad JAG kände. Det här ledde till att jag mer eller mindre körde slut på mig själv och tappade bort min egen känsla i det jag gjorde. Även om det såg bra ut utifrån så mådde jag inte bra på insidan. Då tvingades jag stanna upp och känna in och ju mer jag gjorde det, desto mer hörde jag mitt inre Soul Goal. Då jobbade jag inom modebranschen och mitt inre Soul Goal sa att jag skulle jobba med välmående och personlig utveckling – det kändes så långt ifrån det jag gjorde men jag kände det SÅ starkt så jag började följa det! Ditt Soul Goal är ditt varför bakom din business. Vad vill för förmedla med det du gör? Detta är inte något vi tänker ut, det är något vi KÄNNER.

Skifta mitt Money Mindset
Jag växte upp med en ensamstående mamma till tre barn som hade dubbla jobb för att få allt att gå ihop. Jag hörde ofta att pengar är svåra att tjäna och att ekonomi är lika med stress och ångest vilket gjorde att jag adopterade det mindsetet. Jag trodde att man var tvungen att slita och köra slut på sig själv för att tjäna pengar vilket faktiskt inte är sant! Att vilja tjäna pengar förknippar många av oss med skuld och skam, men det kan vi befria oss från och när vi löser upp dessa blockeringar kring pengar öppnar vi upp för att attrahera in mer abundance i vår business! Psst – Universum vill att du ska göra det du älskar OCH tjäna pengar på det. Du förtjänar att have it all! 

Din business handlar inte om DIG utan om ditt Soul Goal
Detta är en lektion för vårt ego. Vårt ego vill gärna ta över showen och göra vår business om oss själva MEN vår business handlar om vårt Soul Goal. Oavsett om din business är att vara personlig coach, skriva böcker, driva ett smyckemärke eller något helt annat – ditt VARFÖR bakom din business är det som är grejen! När vi förstår det blir det mycket lättare att driva vår business och inte vara för hårda mot oss själva. När jag förstod detta förändrades ALLT och min business växte mer än någonsin! 

I min onlinekurs Dream Big Masterclass går vi igenom alla dessa tre saker mer genomgående + mycket mycket mer. Jag har byggt kursen med de bästa tips, metoder och övningar som hjälpt mig att få mina business att leva upp flera nivåer på kort tid. Den här kursen är perfekt för dig som vill starta en egen business eller som har kommit igång men vill levla upp din business! 

Läs mer om Dream Big Masterclass och ange koden LIFEHACK för 10% rabatt den här veckan 🙌🏼

LOVE Josefin 

1 reaktion på ”Tre nycklar till att starta och levla upp din business”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *