fbpx

3 Self Love hacks

Den här veckan tycker jag vi ska boosta oss själva med lite extra Self Love – att ge oss själva kärlek är det finaste vi kan göra! Här kommer några self love hacks från min onlinekurs 10 Days Self Love Journey. Vill du gå in djupare på hur du kan jobba med kärleken till dig själv och få fler tips, övningar, verktyg mm så kan du läsa mer om kursen här.
Psst! Koden LIFEHACK ger dig 10% rabatt.

 Välkomna ALLA känslor
Ofta när det kommer upp jobbiga känslor så tränger vi undan dem, men en sak som hjälpt mig väldigt mycket är att tänka att ALLA känslor är välkomna. Kom ihåg det när en jobbig känsla kommer upp: notera att “okej, där var en jobbig känsla” och låt den vara där, lär känna den, förstå den. Det kommer göra det så mycket lättare för dig att hantera jobbiga känslor. I kursen får du fler tips på HUR du kan göra för att hantera jobbiga känslor.

 Bryt dina tankemönster
JA – man kan förändra sina negativa tankemönster! När jag lärde mig det här så var det som att jag lärde mig livet på nytt. För det första: var uppmärksam på dina tankar. Om du brukar tränga undan dem (som vi gärna gör med både jobbiga tankar och känslor) är det dags att börja träna på att släppa fram tankarna. För att förändra ett negativt tankemönster måste vi först vara uppmärksamma på det för att sedan aktivt kunna välja ett annat tankesätt som gynnar och hjälper oss. Gör en Let go-ritual för att släppa taget om gamla tankemönster och bjud in nya, fina, kärleksfulla tankar om dig själv.

 Våga sätta gränser 
Det här kan vara svårt, jag vet, men att sätta hälsosamma och kärleksfulla gränser för att prioritera oss själva är verkligen self love. Det är alldeles för lätt att vi känner oss överkörda om vi inte är tydlig med att sätta gränser. Fundera lite över vad du vill sätta för gränser och VARFÖR? Några områden som jag har jobbat mycket med när det kommer till just gränser är jobbet, familjerelationer, vänskapsrelationer etc. Kom ihåg att ingen kan köra över dig om du inte tillåter dem. Du har tillåtelse att sätta dina egna gränser!

Vill du jobba mer med dessa punkter vill jag tipsa om att gå min Self Love-kurs där vi går igenom dessa punkter och mycket mer för att stärka vår relation och kärlek till oss själva. Med koden LIFEHACK får du 10% rabatt på kursen den här veckan.

LOVE YOU!
Josefin


1 reaktion på ”3 Self Love hacks”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *