Hej bĂ€sta ni, dags för en ny journal! Jag kan inte förstĂ„ att det gĂ„r en mĂ„nad sen jag skrev min förra, den hĂ€r mĂ„naden bara flög förbi. Men den bjöd ocksĂ„ pĂ„ sĂ„ mĂ„nga fina stunder och hĂ€r fĂ„r ni se nĂ„gra av dem đŸ„°đŸ‘‡đŸŒ

~ MĂ„nadens bĂ€sta: Var helt klart att Ă„ka till NY med Mio för att hĂ€lsa pĂ„ min syster och hennes bebis. Det var dels sĂ„ mycket att fĂ„ umgĂ„s sĂ„ mycket med Mio och sĂ„klart att fĂ„ hĂ€nga med syrran och hennes gulliga bebis. SĂ„ tacksam för den hĂ€r resan och lĂ€ngtar tills vi ses igen ❀

~ MÄnadens insikt: I veckan poddade jag med Sofie om Human Design (avsnittet slÀpps pÄ mÄndag) och varje gÄng jag lÀser pÄ eller fÄr höra om min design sÄ blir jag blown away! Och det landar mer och mer att jag Àr skapad precis sÄ som jag ska vara. Det Àr inget jag behöver förminska, lÄstas spela nÄgon annan eller be om ursÀkt om utan nÀr jag vÄgar vara mig sjÀlv fullt ut sÄ flowar allt i livet pÄ ett helt annat sÀtt. Jag hoppas ni ocksÄ fÄr upp ögonen för Human Design av avsnittet och att ni lÀr kÀnna er design för att kunna leva mer efter den och följa DIN sanning!

~ MÄnadens Welleness tool: SÄklart har jag hakat pÄ trenden med dessa stora vattenflaskor och köpte tvÄ st nÀr jag var i NY (en hem och en till kontoret) och de funkar verkligen. Jag dricker sÄ mycket vatten nu! Det Àr sÄ mycket lÀttare att dricka med ett sugrör av nÄgon anledning, det enda problemet Àr att jag behöver kissa hela tiden, hehe...

~ MÄnadens Poddavsnitt: 

SÄ fint avsnitt om att vÄga vara sig sjÀlv fullt ut och att stötta sig sjÀlv i alla lÀgen. MÄnga fina pÄminnelser sÄ kan varmt rekommendera att lyssna pÄ det hÀr avsnittet!

~ Boktips: Just nu lĂ€ser jag In the FLO för jag hĂ„ller pĂ„ att lĂ€ra mig allt jag kan just nu kring hur vi kan leva i takt med vĂ„r menscykel och det Ă€r SÅ intressant. I höstas började jag anpassa min trĂ€ning utifrĂ„n min cykel och det har gjort SÅN skillnaf och dĂ€rför kommer jag att lansera en helt ny kategori i appen under vĂ„ren som guidar dig till att trĂ€na i takt med din menscykel för att mĂ„ Ă€nnu bĂ€ttre, sĂ„ hĂ„ll utkik! Jag lĂ€r mig sĂ„ mycket av den hĂ€r boken men den Ă€r vĂ€ldigt faktabaserad och tjock men jag har kommit typ halvvĂ€gs igenom och redan lĂ€rt mig sĂ„ mycket!

~ MÄnades utmaning: Barnens höstblÄsor!! BÄde Mio och Zoe fick det nÀr jag Äkte till NY sÄ Zoe kunde inte Àta nÄgot hÀr hemma för hon fick dem i munnen vilket Mio ocksÄ fick sÄ det var nÄgra kÀmpiga dagar i NY men det lÀrde mig att slÀppa taget om planering, ta dagen som den kommer och vara sÄ nÀrvarande som möjligt. Jobbigt men lÀrorikt!

~ MĂ„nadens Self Care: Massage! Nu nĂ€r jag skriver detta har jag precis kommit tillbaka frĂ„n en VÄLBEHÖVLIG massage dĂ„ jag haft nackspĂ€rr i tvĂ„ dagar av att ha sovit i nĂ„gon konstig position med Zoe... Och att fĂ„ en timme till att bara slappna av Ă€r sĂ„ hĂ€rligt och jag kĂ€nner mig sĂ„ mjuk och skön i kroppen. SĂ„ hĂ€r kommer en pĂ„minnelse om att boka in nĂ„got hĂ€rligt för dig sjĂ€lv som en massage, ett bad eller en skön promenad i skogen. Det gör sĂ„ gott för bĂ„de kroppen och sjĂ€len 😇

~ MÄnadens printscreens:

Precis den hÀr kÀnslan vill jag ha i vÄrt hus pÄ Dalarö, sÄ harmoniskt och mysigt. Och nu Àr det bara nÄgra mÄnader kvar tills vi kan börja inreda. Pirret!

Hur hÀrlig sÄg inte den hÀr fikan ut som vi hade hos mig medan vi spelade in "I badrumsskÄpet" med Emelie. SÄ himla kul att vara med, avsnittet slÀpps nu i mars sÄ hÄll utkik! Och bÄda dessa recept kommer i appen, de blev sÄ galet goda!!

Jag som Àlskar stora guldörhÀngen har sÄklart printscreenat dessa och det blir nog ett köp, sÄ himla fina!

Det var allt frĂ„n mitt Februari, hoppas ni ocksĂ„ har haft en fin mĂ„nad. Nu ser vi fram emot en ny mĂ„nad med mer vĂ„rkĂ€nslor 🌿

Love Josefin 

Mer inspiration frÄn Josefin