Hej bästa, dags för min Januari Journal. Hoppas du haft en fin start på året och att du har prioriterat dig själv och det du mår bra av. Det har jag och har äntligen fått till min dagliga meditation som var svajig under våren och wow vilket skifte. Att meditera på daglig basis gör verkligen så stor skillnad för mitt välmående och humör som gett mig en skön start på året. 

~ Månadens bästa: Vår resa till Mauritius! Wow, va skönt det var att få komma bort från vardagen och få sooool. Det laddade mig och hela familjen med så mycket energi. Vi gjorde inte så mycket om dagarna utan hade typ samma rutin varje dag. Vi chillade på stranden eller vid poolen på hotellet, åt massa god mat (var så bra mat på hotellet), lekte och jagade barn 😅 Så skönt att bara få flowa och ta dagen som den kommer! 

~ Månadens insikt: 

Word 👆🏼

~ Månadens Welleness tool: Affirmationer! Just nu använder jag affirmationer varje dag och det är något jag gjort till och från i flera år men jag blev så inspirerad av Roxie Nafousi som pratar om hur kraftfullt det är att använda affirmationer så just nu gör jag det varje dag. Och wow vilket skifte det gör för energin! För dig som också vill använda upplyftande affirmationer så finns det några affirmationsmeditationer i min app Body & Soul Care och snart släpper vi en hel kategori med flera affirmationer så håll utkik! 

Några favoritaffirmationer just nu: 

I am enough, I have always been enough 

I am attracting amazing business opportunities

I love the person I am, I love the person I am becoming

~ Feel Good Food on repeat: Omelett! På hotellet på Mauritius så gjorde de en så god frukostomelett så nu är det min go-to när jag inte har tid eller ork att slänga ihop en omelett till frukost, lunch eller middag. Spana in hur jag gör här! 

~ Månadens Poddavsnitt: Mitt med Roxie 

Att få intervjua Roxie i min podd gav mig så mycket energi och jag har säkert lyssnat på avsnittet tre gånger, hehe. Hon är så inspirerande och sa så många bra saker så om du inte har lyssnat på det än, gör det här!  

Det jag tar med mig från avsnittet:

~ Vikten i att få klarhet i vad du vill. Sen vårt samtal försöker jag checka in med mig själv innan jag tar ett beslut eller påbörjar något nytt för att verkligen känna in om detta är i linje med vad jag vill. Det är så lätt att haka på grejer för det är kul i stunden men nu vill jag verkligen vara ännu mer klar kring vad jag vill långsiktigt. 

~ När barnen är upprörda eller har en jobbig känsla fråga dem "Vad de behöver", Roxie la upp detta på så sånt sätt i podden och det tar jag verkligen med mig. 

~ Att vår glädje inte baseras på snabba kickar eller att uppnå vissa mål utan det är en djupare grund som byggs när vi vågar lyssna inåt och ta beslut som KÄNNS bra. 

 Lyssna här

~ Boktips: Manifesta dina drömmar med Roxie Nafousi! På stranden läste jag Roxies bok som är en fin bok och en bra grund för dig som vill lära dig mer om hur manifestation fungerar. Så hett tips att läsa för att öppna upp för att bli mottaglig för det du vill manifestera 2024. Om du vill ha mer guidning kring din manifestationsprocess - Gå min onlinekurs 4 veckors Manifestations Challenge där jag guidar dig steg för steg under fyra veckor. Läs mer här!

~ Månades utmaning: Tålamod med barnen!!!! Omg vilket period vi är i just nu. Varje måltid och ombyte är en kamp 🥵 Jag får jobba stenhårt med mitt tålamod och vissa dagar funkar det och andra dagar tappar jag det snabbt. Att ha en treåring och en som snart fyller 2 är en prövning och även om de också är i sån gullig ålder nu och vi har SÅ kul och mysigt ihop är det utmanande. Så det är ännu viktigare för mig att få till min dagliga meditation nu för det är där jag tankar tålamod, acceptans och energi!

~ Månadens Self Care: Fullkomligt älskar dessa nya oljor med rollers från Oh la moon 😍 Min favorit so far som jag rollat senaste dagarna är Soul Healing, så ljuvlig. Spana in alla oljor här!

~ Vad jag har printscreenat under månaden:

 
När min kompis Sara la upp denna reel på sitt kontor kände jag direkt att vi behövde göra om på kontoret för att få in en ny energi så nu är vi i full gång med att byta ut matta, soffa, spika upp hyllor och tavlor. Det kommer bli så fint, håll utkik på min Instagram så ska ni få se 🥰

 Jag är ju besatt av keramik och ska äntligen Dreja igen nästa vecka. Blev helt kär i dessa skålar från Forsbergcalle som jag hittade via Sofi Fahrman, så fina och blir min inspo till det jag vill skapa!

Så bra cheklista att använda sig av som jag hittade på IIN, den skolan jag utbildade mig till Holistisk Hälso Coach på 💚

Så kul att dela med mig av en till Journal igen och jag hoppas den gav dig ny inspo! Nu ser vi fram emot en ny härlig måndag. KRAM!

Mer inspiration från Josefin