Mina onlinekurser

Morgonritualer för ett härligare liv

Min morgonritual gör så stor skillnad för mitt mående, min dag och mitt liv. I den här kursen kommer jag att hjälpa dig att skapa din morgonritual för att starta dagen på bästa sätt, landa i dig själv, komma igång med meditationen och öppna upp för mer positivitet och flow i ditt liv.

10 Days Self Love Journey

Är du hård mot dig själv? Har du många kritiska tankar? Vill du älska och känna dig trygg i dig själv? Då är det här en kurs för dig. Under det här 10 dagarsprogrammet lär du dig att bryta gamla tankemönster, ta tillbaka kontrollen över ditt välmående och öka kärleken till dig själv. 

Yogakurs för nybörjare

Känner du dig disconnectad från din kropp? Känner du dig stressad eller fastnar du lätt i dina tankar? Den här kursen hjälper dig att släppa tankarna och landa i kroppen genom yogan. Mitt mål med den här kursen är att hjälpa dig bli trygg i dig själv och i din kropp genom att få in yogan i din vardag på ett enkelt sätt!

Meditationskurs för nybörjare

Fastnar du lätt i dina tankar eller känner du dig stressad? Vill du landa inåt och utveckla ditt mående? Då är den här kursen för dig! Den här kursen hjälper dig att släppa tankarna och landa inåt med hjälp av meditation. Mitt mål med den här kursen är att hjälpa dig att få in meditationen som daglig vana.

Dream Big - masterclass

Drömmer du om att starta eget företag? Behöver du stärka tron på dig själv? Eller vill du göra en stor livsförändring men du vet inte riktigt vad? Då är den här kursen perfekt för dig! Under den här kursens åtta moduler guidar jag dig till att tro på dig själv, Dream Big, våga ta action så att DU kan skapa ditt drömliv.

Body & Soul Care

 
Tycker du det är svårt att få in träningen och meditationen i din vardag? Vill du börja jobba med dig själv men vet inte var du ska börja? Då är den här kursen perfekt för dig. Här guidar jag dig till att ta hand både om din kropp och din själ för att må bättre och för att börja leva din sanning. Läs mer