Hur jag använder mina oljor och hur du kan
köpa dina oljor från Doterra

Dessa oljor.. Dessa oljor är jag besatt av! De senaste åren har de smugit sig in i mitt liv och nu kan jag inte leva utan dem. Jag har mina oljor i maten, på kroppen, i ansiktet, i vattnet, i min diffuser.. Ja, jag använder dem till allt!

Eftersom dessa oljor är i toppklass (ett av de största varumärken inom oljor i världen) så känner jag mig så trygg att både ha dem på kroppen, äta dem och rekommendera dem. De är äkta, rena oljor som är framtagna på ett ansvarsfullt sätt och de förgyller mitt liv!

Om du vill hitta ett supervektyg för att sova bättre, få kontakt med din intuition, balansera dina hormoner, stödja matsmältningen, lugna nervsystemet, släppa negativa tankar, öka ditt immunförsvar eller öppna upp ditt hjärta så är oljorna din nya grej!

Varför köpa oljor via mig?

Doterraoljor kan du inte köpa i  vanlig butik utan du köper dem via deras system. Och genom mig får du hjälp med hur du beställer och du kan också fråga mig om du har några frågor. Du får också personliga tips från mig om hur jag använder mina oljor + att du bli inbjudan till mina oljekvällar 🙂

Varför Doterra?

För att de är de bästa oljorna jag testat! Kvaliten på oljorna är toppklass, de tar fram oljorna på ett ansvarsfullt sätt, har bra värderingar, ger tillbaka till samhällen runt om i värden och deras oljor är ”mer än ekologiska”, alltså det pure, pure oil, alltså 100% naturliga med inga tillsatser. I love it!

Hur jag använder mina oljor:

Jag vill känna mig pigg och glad, det är mitt viktigaste mål när det kommer till hälsa. Och oljorna hjälper mig med detta på så många olika plan och framförallt i köket. Jag använder många oljor i matlagning, som vitaminer eller håller en droppe ren citronolja i vattenglaset. Mums!

Hemma hos mig luktar det alltid som på spa, hehe.. Jag är besatt av mina diffusers och jag har en i sovrummet och en i vardagsrummet. I dem häller jag vatten och sen ett par droppar av valfri olja för att sprida en skön känsla och magisk doft i lägenheten. I sovrummet blir det oftast lavender och jag lovar att det hjälper för att slappna av på kvällen. Jag älskar att gå och lägga mig nu för tiden.. Den här diffusern ingår i i ”Home Essentials Kit” som jag själv har investerat i och som jag verkligen rekommenderar dig att investera i om du är sugen på att förbättra ditt liv med oljor. Det kitet innehåller typ alla mina favoritoljor!

Jag använder alltid en olja när jag mediterat och det gör jag även när jag leder yoga eller meditation och jag får ALLTID hundra frågor om oljan efter klassen.. Jag förstår varför det är något magsikt med att ha med oljor i just yogan och meditationen.

 

Min favorit till morgonmeditationen är att droppa en droppe av Pepparmintoljan i handen och sedan andas in doften det genom näsan (ta bara en droppe för den är stark). Det verkligen öppnar upp hela mitt huvud eller ja hela min själ. Perfekt start på dagen! (Pepparmintoljan ingår också i kitet).

Min nya grej att är boosta min hudvård med oljor och just nu spetsar jag min hudkräm med en droppe Frankincenseolja och den ingår också i kitet!)

Så här ser min oljalåda hemma ut just nu men jag kan lova att det kommer bli fler. Jag är som ni märker helt frälst, hehe.. Och det är också svårt att försöka hela känslan här i ord och bilder för det är just en upplevelse att börja använda oljor. Nu känner som lixom som en helt naturlig del av vardagen som jag inte skulle kunna ta bort.

Så beställer du dina oljor:

1. Tryck på knappen ”GÖR DIN BESTÄLLNING HÄR” nedan.
2. Välj ”Join & Save”.
3. Bläddra nedåt och välj ”Join DOTERRA”
4. Välj Europa och Sverige.
5. Tryck ok på den gula rutan som dyker upp.
6. Välj ”Wellness Advocate” då kan du välja att bara handla som kund eller om du själv vill ha en framtida möjlighet att arbeta med att sälja doTERRA.
7. Ange all personlig information, välj ditt eget lösenord.
8. Fyll i registrerings-ID: 7890182. Tryck på verifiera för att se att det är Josefin Dahlberg.
9. När du kommer till beställningssidan söker du uppe till höger på: Home Essentials Kit om du vill ha ett perfekt hemmaapotek med magiska oljor. Om du vill ha ett annat kit, hitta det som passar dig bäst. Efter att du valt dina produkter är det bara att fortsätta till betalning.
10. När betalningen är klar får du en bekräftelse per post.

GÖR DIN BESTÄLLNING HÄR!

Undrar du över något? Mejla Doterra på Sverige@Doterra.com eller ring dem +46 852 507 011 (deras svenska kundservice har öppet 14-22) 

Mitt ID:7890182