Mina naturliga skönhetsfavoriter ❥

I betalat samarbete med Dr Hauschka

❥ Dags för lite beauty talk! Huden är vårt största organ och därför vill jag använda så naturliga produkter som möjligt. Förut brydde jag mig inte alls om detta och kletade på lite vad som helst i ansiktet och på kroppen men när jag började läsa på detta förstod jag hur mycket märkliga ingredienser många produkter innehåller och att det inte alls är något jag vill ha i min kropp. Så då började min resa till mer naturlig hudvård och på det sättet hittade jag Dr Hauschka och därför är jag så glad över att nu samarbete med dem och deras härliga produkter!

❥ Nu tänkte jag visa några av mina favoritprodukter och hur jag använder dem! Dags för lite skin care hacks!

❥ Morgonrutin: Jag börjar med att rengöra huden med hjälp av en toner och sen lägger jag min ögonkräm. Efter det använder jag ansiktsolja, jag älskar Dr Hauschkas ”Clarifying Day Oil” som innehåller en kombination av morot, mandelolja, ringblomma och neem som ger näring åt huden och minskar irritation och porer – JA TACK! Jag droppar några droppar i handflatan och smörjer sedan in hela ansiktet. Men en ny grej jag börjat med är att göra ansiktsmassage varje morgon och jag ÄLSKAR DET! Det är en superskön stund och det gör verkligen skillnad för huden. Tidigare har jag varit rädd för både olja på huden och för att ta på min egen hud men nu är jag besatt av det!

❥ Ansiktsmassage: Jag börjar med att smörja in oljan i huden och går sedan ner på halsen och bröstet. Uppifrån huvudet och ner till bröstet några gånger. Sen masserar jag från hakan och uppåt som en halv cirkel, från hakan upp mot kinderna närmst näsan och sen en bit ut under ögonen. Stoppar där och tar tillbaka händerna till hakan och börjar om från börjar. Det här hjälper huden att få ett ”naturligt lyft” eftersom gravitationen drar allt neråt skapar vi nu ett litet lyft genom bla att få igång blodcirkulationen. Sen masserar jag pannan på typ samma sätt, som halvcirklar från mitten mellan ögonenbrynen, uppåt och ut mot sidorna. Och varför jag använder just olja till massagen istället för kräm är för att få bättre glid med fingrarna. Det här är min nya dagliga rutin som är så härlig, testa du också!

❥ När jag lagt och masserat in oljan är det dags för dagkrämen och den boostar jag med Bronzing tint” för att få ett härligt solkysst glow. Ett härligt hack att använda sig av året runt!

Kvällsrutin: Jag rengör huden och lägger min ögonkräm. Jag använder ansiktsolja på kvällen också och göra en liten massagestund igen (ni måste verkligen prova detta, så härligt). Sen avslutar jag min kvällsrutin med att lägga ett Night Serum som hjälper huden att återfå sin naturliga balans och stärker huden.

❥ Jag älskar inte bara olja i ansiktet utan också på kroppen, jag tycker det är sååå skönt att smörja in kroppen i en härlig olja och att det ger huden ett helt annat glow än en kräm. Nu när jag är gravid är jag i extra behov av frukt på kroppen så här hemma smörjs det en hel del.. Här är en favoritolja från Dr Hauschka men älskar också denna med ros!

❥ Jag älskar att bygga ut min naturliga hudvårdsgarderob och jag hoppas att du också är peppad på att använda mer naturliga produkter. Spana in alla härliga produkter från Dr Hauschka hos Boozt.com här!

LOVE Josefin