Det här sköna morgonflowet passar perfekt de dagar du vill få igång energin men inte har så mycket tid. Vi fokuserar på att väcka igång och sträcka ut kroppen så att vi kan släppa spänningar, öppna upp blockeringar och connecta med kroppen.

Tryck på play så kör vi!

Love Josefin

11 kommentarer

Jätteskönt morgonflow, perfekt med ett kortare pass när tiden är knapp. Tack!

Emelie augusti 24, 2023

Love it🧡

Lina Uleander Brandt augusti 19, 2023

Älskar den här!

Jessica Schultz augusti 04, 2023

Mitt go-to pass när jag vaknar före barnen. Så glad för dessa minuter som skiftar hela min morgon 🌸 Tack!

Mathilda juli 13, 2023

Tack!! ❤️

Karin Lindh juli 05, 2023

Så härligt start på dagen 🥰🙏🏻

Cathrine Danielsson maj 20, 2023

Tack för ett toppen pass :)

Lina Jörgensen april 03, 2023

Så skönt! Nu kan jag inte göra alla de rörelserna pga lite skador och sjukdomar men jag kombinerar ditt program med mitt egna och de är så härligt att träna lite ihop med någon annan än att sitta här själv och göra de! Tusen tack🪷

Emma Lennwall mars 09, 2023

Super skönt 🙏

Malin Sandberg mars 08, 2023

Härligt energigivande pass, tusen tack <3. Jag får däremot ont i mina handleder vid vissa positioner som tex hunden. Lägger jag vikten fel på händerna eller har jag kanske svaga handleder? Tips?

Nathalie Jaatinen mars 08, 2023

Så skönt pass att börja dagen med! Jag älskar denna typ av pass där man får flowa och twista kroppen. Tack! :)

Sofia mars 08, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin