I den här meditationen kommer vi att landa inåt och checka in med oss själva för att höra vilka gränser vi behöver sätta för att ta hand om oss själva. Det kan vara svårt att sätta gränser men det är välbehövligt för att vi ska må bra och ta hand om vårt välmående.

Sätt dig bekvämt, släpp ner axlarna och tryck på play så kör vi!

Vad är det för gräns du behöver sätta för att ta hand om dig själv och må bättre?

Love Josefin

5 kommentarer

Tack tack 🙏🏼

Lina Jörgensen maj 03, 2023

så fin meditation, tack!

Magdalena Thulin mars 31, 2023

Så skönt att bli påmind om att det är mig själv jag främst behöver sätta gränser till. Jag är alldeles för hård mot mig själv och gör mig så liten. Så trött på att begränsa mig själv!! Tack för påminnelsen<3

Lina Thor mars 29, 2023

Väldigt fint, kom tårar!

Sofie Larsson mars 29, 2023

Otroligt fint 🌺

Sofia mars 29, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin