I det här helkroppspasset jobbar vi med upprepningar där vi kör 4 stående övningar, 4 sittande övningar och 4 liggande övningar i totalt tre rundor. Tryck på play så kör vi!

Kommentera gärna om ni gillar det här upplägget eller om ni har andra önskemål!

Love Josefin

16 kommentarer

Superbra pass! Tackar för den i sommarvärmen :)

Paulina Pyhäjärvi juli 10, 2023

Gillade verkligen detta pass! Gärna mer sånt. Skönt med repetitioner och att man vet vad som kommer. Man kan lättare ha koll på hur lång tid det är kvar då också. Grymt, precis som alla andra pass!

Fanny Ambjörn maj 19, 2023

Gillade verkligen detta pass! Gillar alla pass jag provat hittills och det är så kul med all variation! Älskar att kunna jobba både på min mentala och fysiska styrka i en o samma plattform! Tack 🙏🏼

Natalie maj 07, 2023

Hej!

Jag gillade passet! Toppen med blandning!

Sandra Westman maj 06, 2023

Älskade detta pass! 🔥🙌

Johanna april 30, 2023

Jättebra o kul med ett nytt pass, även om jag gillar dina andra passupplägg så är det roligt med variation ☺️ Skulle gärna vilja ha lite pepp musik på powerpassen o kanske ngn kort uppvärmning i början o stretch i slutet. Vet att jag kan göra ngt själv, men hade gillat att det ingick i ett sådant här pass , ngn minuts tillägg på bra uppvärmning/stretch övningar som du kör 😀

Sofie Larsson april 27, 2023

WOW! 🤩🙏🏻 Vilket powerpass. Så skönt att kunna köra genom kroppen under ett kortare pass och ända känna att det ger resultat! TACK! ✨🌟

Ida Ottosson april 26, 2023

Jätte bra pass! Även om jag gillar flow bättre, så gillar jag att man fokuserar på att bygga upp muskelgrupperna med repetitioner.

Agathe Pollestad april 23, 2023

Så skön vecka 💪🏻🙏🏻
Gillade repetionerna, kändes inte som 20 min.
Tack för denna veckan 🥰

Sara Andersson april 23, 2023

Stärkande och härligt pass men jag tillhör nog dem som gillar dina pass utan repitioner, det är nog för det är så många andra som kör sådan pass. Så dina känns, i alla fall för mig, mer roliga :) Om man får önska, pass utan musik? Jag gillar att välja egen låt från Spotify att köra med och up-tempo som det var här var inte riktigt min smak. Men grymma pass, alltid så skönt med landa i början och avsluta ‘på mattan’, tack <3

Hanna Hellström april 23, 2023

Jag gillade att det var repetitioner. Tempot passar mig perfekt – och efter 2 månader med Body & Soul Care Club (har gjort morgonflow nästan varje dag och andra pass ca 3 ggr/v) har jag fått synbart större biceps och kommer djupare i framåtfällning. Det är helt sjukt och mer än vad min tidigare träning på gym (2 ggr/vecka i flera års tid) har gett! 💪👍🙏❣️

Gunilla Lindén april 23, 2023

Så himla bra pass! Gillade hela grejen med upprepningar!
Tack för den här veckan!

Emelie Rasmussen april 23, 2023

Nu! Bra pass. Skönt med upprepningar, tycker veckan har varit grym.
En stund för mig själv varje dag. Idag ropade ingen ”mamma” för dom har med förstått att det är en liten liten stund. Sen avslutar jag med att trycka igång aromadiffusern och vila efter. Då joinar hela familjen och bara vilar 10 minuter ⚓️ vilken fin vecka. Skall helt klart fortsätta 🔮

Jessica Berg april 23, 2023

Det har varit en väldigt bra powerchallenge. Dagens pass var riktigt svettigt. Träningsvärk överallt. Såå skönt.🔥🤩

Jennie Ambrosson april 23, 2023

Tycker att det var kul att du varierade veckans utmaning med både meditation, pilates och repeat pass! Bra kombination.

Malin Sandberg april 23, 2023

Ä L S K A D E detta pass!! Så skönt och bra upplägg! Tack tack tack!

Lina april 23, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin