Vilket medlemskap är rätt för dig?

Mitt Soul Goal är att hjälpa andra att må bättre och följa sina drömmer och det gör jag genom mina onlinekurser och medlemskap. Jag har två medlemskap ”Body & Soul Care Club” och ”Soul Work Membership” så om du är osäker på vilket som passar dig bäst hoppas jag att detta kommer hjälpa dig. 

Body & Soul Care Club

Vill du må bättre inifrån och ut? Då ska du bli medlem i Body & Soul Care Club och ladda ner min app!

Som medlem får du:

~ Tillgång till över 100 guidade pass inom pilates, yoga, meditation & breathwork

~ Två nya pass varje vecka

~ Bibliotek med näringsrika recept (vegetariska, veganska, glutenfria och sockerfria)

~ Tre nya recept varje vecka

~ 129kr/mån eller 1290kr/år (då får du två månader gratis)

(Lanseringserbjudande 99kr/mån eller 999kr/år, du behåller det priset så länge du är medlem)

BLI MEDLEM, LADDA NER APPEN OCH TESTA GRATIS I 7 DAGAR

Soul Work Member

Känner du att det är något i livet som skaver? Försöker du manifestera dina drömmar utan att lyckas? Jag vet precis hur du känner, så kände jag och det ledde till att jag började göra mitt inre Soul Work för några år sen. 

Sen dess har jag mått bättre och bättre och idag har jag manifesterat många av mina drömmar. Att göra sitt Soul Work handlar om att lära känna sig själv, hitta tillbaka till kärleken till sig själv så att vi kan må bra och våga skapa vårt drömliv. Och det är precis vad Soul Work Membership handlar om. Det är för dig som vill göra en inre resa med hjälp av mina övningar, metoder, verktyg och guidade pass. I Soul Work Membership får du tillgång till onlinekurser som ”12 steg till Self Love”, ”Feel Good Food”, ”7 steg till att manifestera dina drömmar”, ”Skapa ditt drömliv med hjälp av affirmationer” och många fler.

Är du redo att uppgradera ditt liv? Då ska du bli Soul Work Member!