Vilket medlemskap är rätt för dig?

Mitt Soul Goal är att hjälpa andra att må bättre och följa sina drömmer och det gör jag genom mina onlinekurser och medlemskap. Jag har två medlemskap ”Body & Soul Care Club” och ”Soul Work Membership” så om du är osäker på vilket som passar dig bäst hoppas jag att detta kommer hjälpa dig. 

Body & Soul Care Club

Behöver du motivation till att få till träningen/yogan och meditationen i vardagen? Känner du att du har ont om tid och inte hinner ta hand om dig själv? Då är det här medlemskapet för dig!

Jag trodde länge att jag behövde träna en timme på gymmet och ta i så jag blev lila i ansiktet eller gå på en 90 min lång yogaklass för att det skulle räknas men under pandemin och efter att fått två barn på 1,5 år insåg jag att korta pass hemma på mattan i sovrummet räcker gott och väl. Mitt koncept Body & Soul Care är en blandning av yoga, pilates, meditation och reflektion som hjälper dig att må bra inifrån och ut. Alla pass är mellan 5-25 min långa så att du enkelt kan få in dem i din vardag. Passen är online så du kan göra de när, var och hur det passar dig. De senaste åren har jag inte ägt något gym- eller yogakort utan bara gjort Body & Soul Care hemma och jag både ser och känner ännu mer resultat nu än jag någonsin gjort!

Är du redo att må bättre?

Join the club!

Soul Work Member

Känner du att det är något i livet som skaver? Försöker du manifestera dina drömmar utan att lyckas? Jag vet precis hur du känner, så kände jag och det ledde till att jag började göra mitt inre Soul Work för några år sen. 

Sen dess har jag mått bättre och bättre och idag har jag manifesterat många av mina drömmar. Att göra sitt Soul Work handlar om att lära känna sig själv, hitta tillbaka till kärleken till sig själv så att vi kan må bra och våga skapa vårt drömliv. Och det är precis vad Soul Work Membership handlar om. Det är för dig som vill göra en inre resa med hjälp av mina övningar, metoder, verktyg och guidade pass. I Soul Work Membership får du tillgång till onlinekurser som ”12 steg till Self Love”, ”Feel Good Food”, ”7 steg till att manifestera dina drömmar”, ”Skapa ditt drömliv med hjälp av affirmationer” och många fler.

Är du redo att uppgradera ditt liv? Då ska du bli Soul Work Member!

Bli Soul Work Member!