Vilket medlemskap är rätt för dig?

Mitt Soul Goal är att hjälpa dig att må bättre och följa dina drömmer och det gör jag genom mina onlinekurser och medlemskap. Jag har två medlemskap ”Body & Soul Care Club” och ”Soul Work Membership” så om du är osäker på vilket som passar dig bäst hoppas jag att detta kommer hjälpa dig. 

Body & Soul Care Club

Har du svårt att få till hälosamma rutiner i vardagen? Vill du ta hand om dig själv för att må bättre inifrån och ut? Då ska du bli medlem i Body & Soul Care Club och ladda ner min app!

Som medlem får du tillgång till över 100 guidade pass inom pilates, yoga, meditation & breathwork. Jag släpper två nya pass varje vecka + att du får tillgång till ett bibliotek med Feel Good Food~Recept (vegetarisk, vegansk, glutenfri och sockerfri kost) och så släpper jag tre nya recept varje vecka.

När du är medlem i appen kan du på ett enkelt sätt göra din träning och meditation VAR och NÄR du vill och känna ett inre och yttre skifte på bara några minuter. Sen jag slutade med att gå till gymmet och köra slut på mig själv och istället börjde göra yoga och pilates hemma så både mår jag mycket bättre och ser mer resultat.


Är du osäker på om B&S appen är rätt för dig? Testa gratis i sju dagar för att känna efter.


BLI MEDLEM, LADDA NER APPEN OCH TESTA GRATIS I 7 DAGAR:

(Du behöver fylla i alla uppgifter ink betalningsuppgifter för att testa gratis men inga pengar dras första 7 dagarna, du kan enkelt avsluta ditt medlemskap i appen om det inte känns rätt för dig)

Soul Work Member

Känner du att det är något i livet som skaver? Försöker du manifestera dina drömmar utan att lyckas? Jag vet precis hur du känner, så kände jag och det ledde till att jag började göra mitt inre Soul Work för några år sen. 

Sen dess har jag mått bättre och bättre och idag har jag manifesterat många av mina drömmar. Att göra sitt Soul Work handlar om att lära känna sig själv, hitta tillbaka till kärleken till sig själv så att vi kan må bra och våga skapa vårt drömliv. Och det är precis vad Soul Work Membership handlar om. Det är för dig som vill göra en inre resa med hjälp av mina övningar, metoder, verktyg och guidade pass. I Soul Work Membership får du tillgång till onlinekurser som ”12 steg till Self Love”, ”Feel Good Food”, ”7 steg till att manifestera dina drömmar”, ”Skapa ditt drömliv med hjälp av affirmationer” och många fler.

Är du redo att uppgradera ditt liv? Då ska du bli Soul Work Member!