Med det här yoga passet hoppas jag ni ska få känna ett härligt full body bliss i hela kroppen. Vårt fokus i det här passet kommer att ligga på andningen och att ge oss tid i varje rörelse för att landa i kroppen och känna in varje rörelse så att vi kan hjälpa oss själva att må bra inifrån och ut. Tryck på play så kör vi igång!

Love Josefin

16 kommentarer

Kom tillbaka till det här passet efter att ha kört andra pass på body and soul care ett tag. Och wow vad jag märker att jag har blivit starkare. En sån härlig känsla. Tack!

Evelina september 15, 2023

Veldig herlig yoga. Vil gjerne ha flere sånne :-)

Kristin Olafsen augusti 20, 2023

Då jag inte yogat på ett tag så kände jag verkligen att tack att du sa att det kunde vara lite krävande och kännas lite mer i strecthövningarna, men gud vilken fantastisk känsla efteråt! Rödblossig om kinderna och värme i hela kroppen, sånt pirr!! <3

Alice Lundmark augusti 19, 2023

Skönt pass och utmanande för mina armar:)

Lina Thor augusti 11, 2023

Helt underbart pass!!!

Sofie Jönsson augusti 08, 2023

Älskade detta pass❤️ Det gav en helt otrolig känsla!!

Therese Williamsson augusti 07, 2023

Ett helt underbart pass! Wow 🫶🏼💛

Sannah Rintakoski augusti 04, 2023

Älskar älskar älskar! Vilket magiskt pass ❤️ Tack!

Emelie Rick juli 31, 2023

Jättebra pass, skönt med mycket armstyrka. Önskar mer armar i kommande pass, då jag, liksom du, tycker att det är lite extra utmanande :) Tack för idag!

Andrea juli 30, 2023

Sååå skönt pass! Topp 10 😍🧘🏼‍♀️🩷

Josefin Vestergaard juli 30, 2023

Så skönt pass, känner mig stärkt och mjukare i kroppen!❤

Senita Roos juli 28, 2023

Jättehärligt pass med fokus på yogan! Fler sånna pass :)

Lina Jörgensen juli 26, 2023

Så skönt! Tack för denna starten på min dag <3

Hanna juli 26, 2023

Jättebra pass:)

Susanne Sjödin juli 24, 2023

Underbart pass! ❤️🙏 Namaste

Gunilla Lindén juli 24, 2023

Så skönt pass! Tycker det är lätt under sommaren man lätt trycker på ‘gasen’ och det här passet gav mig verkligen chans att landa, låta känslorna få komma fram och leda mig åt det håll som känt sant för mig. Tack <3

Hanna Hellström juli 24, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin