I denna meditationen riktar vi fokuset till det vi är tacksamma över för att öka känslan av tacksamhet i våra liv. Vi avslutar meditationen med att skriva och reflektera så ta gärna fram ditt block och penna. Tryck på play så kör vi!

Vad är du tacksam för idag?

Love, Josefin

5 kommentarer

1. Jag är tacksam över denna stund. Jag är tacksam att jag genomförde 2st pass innan denna meditation. Jag är tacksam över dig Josefin som kommit på en ultimat idé med korta och effektiva pass som är stärkande inifrån och ut. Jag är tacksam över solen, mitt barn,min sambo och att våren är på ingång.

Tack!!

Lina april 04, 2023

Jag kör min tacksamhetslista här.

1. Jag är tacksam över att jag blev medlem här, att du/ni gjort det möjligt.

2. Jag är tacksam över att jag tog klivet att bli medlem här och lägger fokus på mig själv.

3. Jag är tacksam över min relation till min sponsor. Hon är lätt att prata med och vi kan verkligen prata m exakt allt.

4. Jag är tacksam över att jag lagt 5minuter på mig själv idag.

Lina mars 02, 2023

Jag är så tacksam för body & soul care som är exakt allt det som jag så länge har sökt efter 🙌🏻 Blandningen är magisk så tusen tack för att du har skapat detta medlemskap 🙏🏻✨🌕

Hannah Eriksson februari 02, 2023

Så värdefull sak att göra varje dag! Vi måste verkligen bli bättre på att visa vår tacksamhet inte minst mot oss själva ❤️ Tack för ännu en härlig meditation Josefin🙏🏽❤️

Emma Lennwall januari 28, 2023

Så skön meditation 🧘🏻‍♀️
Tacksam över att jag hittat body & soul care 🙏🏻 tacksam över att jag hittat DIG som inspirerar mig på olika sätt varje dag 🙏🏻

Sara Andersson januari 27, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin