I den här meditation ska vi öppna upp för ett mer Abundance Mindset, som handlar om att ha överflöd av energi. Vi alla har denna energi inom oss och det är när vi har ett Abundance Mindset som vi är som mest magnetiska för att kunna attrahera in det som vi drömmer om. Sätt dig bekvämt, tryck på play så guidar jag dig. 

Love Josefin

 

6 kommentarer

love it ♥️

Julia cogne september 03, 2023

Tack snälla för den magiska meditation <3 Landade så rätt! Har hamnat mycket i huvudet på senaste och direkt så är det inte längre något skönt flow längre i det man gör.. Men efter den här meditationen, voilá! Tack!

Hanna Hellström juli 13, 2023

Så jäkla skönt att jag sket i disken och gjorde denna meditationen istället! Det är jag tacksam över 🙏 och en kopp 🍵👌🏼

Mimmi Carlsson juli 08, 2023

Vilket skifte! Hade en sån dag där jag inte kunnat komma ner i varv. Denna videon fick mig att skifta mindet helt och fick till och med lust på ett till pass. Tack!! Hade även önskat denna variant, fast längre, med lite tysta partier i så man hinner komma ner lite mer på djupet.

Caroline juli 06, 2023

Tack tack tack! Har varit på resande fot i 2 veckor och inte tagit tiden till mitt Soul Work. Märkbar skillnad att få bli guidad av dig och ladda på igen med energi som höjer ens egna frekvens. Magi!💫

Hanna Hellström juli 06, 2023

Underbart mindset shift! En bra påminnelse när man fastnar för mycket i känslan av ‘lack’ eller dåligt samvete för det man inte gjort, fokus på det man inte har eller det som inte är helt rätt. Utan att lysa ljus på det fina i livet.

Sofia juli 06, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin