Jag får ofta frågor om hur jag kan ha så mycket energi och hur jag orkar göra så många olika grejer. Jag har mycket energi i mig själv och det är viktigt att komma ihåg att vi alla är olika och har olika energiniåver men det finns såklart saker vi alla kan göra för att boosta vår energi. Här är fem saker jag gör i min vardag!

❥ Boostar mig med energirik mat - Jag började laga mat för några år sen och det påverkade min energi otroligt mycket. Innan dess kunde jag äta smågodis till middag och struntade helt i att boosta min kropp med näringsrik mat. När jag började se över vad jag åt och valde min mat med mer omsorg fick jag mer och en jämnade energi. Jag äter mycket grönsaker, försöker laga så mycket av det jag äter som möjligt, äter mindre socker och boosta mig med superfoodpulver i smoothie och goda juicer.

2 ❥ Vara tacksam - Ja det ger faktiskt mycket energi att gå runt och vara tacksam iställer för att fokusera på allt det där du inte har - det om något suger energin ur oss. Så börja skapa en tacksamhetspractic som du inte redan har det. Börja eller avsluta dagen med att skriva ner några saker du är tacksam över.

❥ Yoga/tränsa/dansa - Inget boostar min energi så mycket som ett härligt träningspass hemma på matten eller som att sätta på en skön låt och dansa loss. Jag tränar mellan 15-30 minuter så att jag enkelt kan få in det i min vardag. Tidigare gick jag till gymmet och körde slut på mig i minst en timme men har lärt mig att det inte är det bästa för mig. Utan en stund hemma på yogamattan räcker och ger mig så mycket energi!

❥ Göra det jag älskar - Jag är otroligt tacksam över att få jobba med det jag älskar och det ger mig otroligt mycket energi varje dag. Och även om du inte jobbar med det du älskar så se till att få in saker du älskar i din vardag. Vänta inte till semestern eller på att du ska få mer tid i framtiden utan se till att få in det på något sätt i din vardag redan nu för det kommer ge dig så mycket mer energi och glädje i ditt liv.

5 ❥ Umgås med energigivande personer - Att omge mig med personer som GER energi är otroligt viktigt för mig. Jag har inte råd att omge mig med personer som är negativa, suger musten ur än och klagar på allt. Utan jag väljer att umgås med de personer som ger mig energi! Vi får faktiskt välja vilka vi vill umgås med och inte. 

Love Josefin 

Mer inspiration från Josefin