Hej fina ni och välkomna till min journal för december. Så himla kul att så många av er uppskattade min första journal förra månaden. Om du inte läste den hittar du den här! Jag fick också bra feedback på vad jag mer kan lägga till på min lista vilket var "månadens utmaning" så nu finns den också med. Så nu kör vi, här kommer månadens journal 👇🏼

~ Månadens bästa: JULEN! Jag älskar julen och det är så extra kul nu när man firar med barnen. De är så spralliga så jag blir helt pirrig. Vi har haft en så mysig jul och är så tacksam för min fina familj ❤️

~ Månadens insikt: Jag gjorde en djupgående meditation tidigare i december när jag skapade min Manifestations Challenge (Du är väl med på den? Om du inte signat upp dig än haka på nu!) där jag kom i kontakt med mitt sanna jag och frågade om vilket budskap jag behöver just nu och det som kom upp så tydligt var "Du behöver inte göra någonting alls för att vara och känna dig värdefull" så det är ett mantra jag har med mig just nu och påminner mig om varje morgon 🥰

~ Månadens Welleness tool: En sak som jag gör varje morgon är att läsa en anteckning på telefonen som jag döpt till Daily Reminder där jag samlar påminnelser och affirmationer jag vill ladda mig själv med i början av dagen för att rikta min energi i rätt riktning. Så det är ett enkelt tips att börja med för att boosta ditt välmående inifrån och ut 🙏🏼

~ Feel Good Food on repeat: Grytor, grytor, grytor är typ det enda jag lagar just nu?! Det jag älskar med gryta är att det är snabbt, det går att variera på så många olika sätt och jag kan slänga ner det jag redan har hemma. Vill du ha tips på recept? Bli medlem i appen där har vi ett stort bibliotek med massor av recept på både grytor och annat gott 😋

~ Månadens Poddavsnitt:

Jag lyssnade på det här avsnittet med Gabby och en sak jag tog med mig och använd dagligen sen dess är upptäcka och känna in "Abudnat Moments". Att attrahera mer abundance (överföld i alla dess former) börjar med att känna oss abundant. Så genom att uppskatta små stunder i vår vardag som vi annars lätt tar för givet kan vi känna oss mer abundant och därmed attrahera mer abundance. Och jag gillade Gabbys sätt att säga det att när hon känner det tar hon en paus och säger "this is an abundant moment" och känner in känslan en stund. Och jag har verkligen anammat detta och älskar det. Ett så enkelt sätt att få in mer tacksamhet i min vardag. Lyssna på avsnittet och testa själva ✨

~ Månades utmaning: Magsjuka! Vabb! Feber! December har varit fullt av sjukdom hemma för både mig och barnen. Jag och Mio åkte på magsjukan, alltså fy fan... Vilken utmaning att ta hand om ett sjukt barn när man är sjuk själv och bara vill sjunka genom sängen.. I dessa lägen handlar det verkligen om att make it work och ta till alla knep som finns. Mycket vabb betyder också mindre tid för jobb så jag har jobbat mycket kvällar för att hinna med allt inför jul vilket också är en utmaning då jag verkligen vill ha kvällarna fira från jobb men det är okej, sånt händer men jag ser fram emot januari och att ha mer tid för mig själv, Josef och vänner på kvällarna ❤️

~ Boktips: Fast Like a Girl ~ Jag är SÅ inne på hur jag kan leva i mer takt med min menscykel och detta är något jag kommer att addera i appen nästa år, är sååå pepp på det! Så nu både utforskar jag hur jag ska träna utifrån min menscykel och hur kan jag äta och fasta utifrån min menscykel och det är SÅ intressant! Den här boken innehåller så mycket information.. Men ger så mycket bra tips! 

~ Månadens Self Care: Att testa pole dance! Alltså wow vilken känsla och kraftfullt sätt att få kliva in i sin femenina energi! Vi gick till Vida Pole som var så härliga och gav mig och mina kollegor på Oh la moon en magisk klass! Ett hett tips att testa, så himla kul!!

~ Vad jag har printscreenat under månaden:

Såg den här stolen på en Instagram story och kände direkt att "sånna måste jag göra till barnens nya rum i huset". Hur fint?

Alltså dreglar över dessa halsband och har försökt köpa ett par gånger med de säljer slut så fort. Men nu har jag äntligen köpt ett, inte detta utan ett annat som också är så fint. Så så fint! 😍

Ja, ja, ja ~ Så bra påminnelse!!

Jag la upp lite videos på stories från Mios rum som jag nytt gjort om och fick så många frågor om detta och många frågade om de fina tavlorna som kommer från underbara Tropical Scandinavia! Tips för dig som vill ha lite roligare inredning med mycket härlig färg och budskap! 

Det var allt för min journal den här gången, hoppas ni fick med er lite inspiration och att ni haft en mysig jul. Puss och kram! 

 

Mer inspiration från Josefin