VĂ€lkomna till ett nytt inlĂ€gg hĂ€r pĂ„ min hemsida som jag Ă€r sĂ„ pepp pĂ„ att dela med er. Jag kommer nĂ€mligen att dela en journal varje mĂ„ndag dĂ€r jag delar saker som inspirerat mig under mĂ„naden. Hoppas ni gillar det 💛

~ MÄnades bÀsta: Att vi lanserat vÄr Feeling Good Inside & Out merch! Say no more!!

~ MĂ„nadens insikt: ”When I do what makes me feel good ~ I Manifest”. Den hĂ€r affirmationen kom till mig nĂ€r jag under november började ta mina mĂ„ndagsförmiddagar till att göra mitt Body & Soul Care och skapa content hemma i lugn och ro. Mina sjĂ€lvkritiska tankar spökade och sa "du har inte tid med det hĂ€r", "skynda dig till kontoret", det sitter hĂ„rt i mig att jag ska vara effektiv, att jag ska vara tidigt pĂ„ kontoret mm och jag gör mycket inre Soul Work för att just skifta dessa inre övertygelser och istĂ€llet stötta mig sjĂ€lv att göra det jag mĂ„ bra av. Och dĂ„ landade ocksĂ„ denna affirmation att nĂ€r jag tar hand om mig sjĂ€lv sĂ„ mĂ„ jag bĂ€ttre = vibrerar pĂ„ en högre frekvens = mer mottaglig för det jag vill manifestera. SĂ„ det Ă€r ju win win, jag tar mig bĂ„de tid att göra det min kropp och sjĂ€l mĂ„r bra av + att jag gör mer mig mottaglig för att manifestera det jag drömmer om! Och nu efter nĂ„gra veckor med min nya mĂ„ndagsrutin kĂ€nns det sĂ„ mycket bĂ€ttre och min affirmation hjĂ€lper mig att kunna njuta av den dagen.  

~ MÄnadens Welleness tool: Jag som Àr lite av en hÀlsonörd har sÄklart hört om alla fördelar som rödljusterapi ger under de senaste Ären. Jag skaffade min första lampa för ett Är sen och har mediterat med den frÄn och till men nu har jag börjat pÄ riktigt och sÄ har jag Àven en rödljusterapiansiksmask som jag Àr helt kÀr i. Jag började anvÀnda den för ett par veckor sedan och har den som en del av min kvÀllsrutin, jag ligger pÄ golvet och strechar, rullar ut nacken pÄ en tube roller och min kille bara suckar och skrattar Ät mig. Haha, han fÄr se sÄ mÄnga mÀrkliga saker hÀr hemma.. Och alltsÄ wow det hÀr Àr det bÀsta jag testat för att fÄ mer glow i huden och dÀrför Àr jag besatt. Om jag redan ser effekt pÄ ett par veckor, vad kan den göra över tid?! Rödljus har massa lÀkanade effekter pÄ bÄde kroppen och vÄrt mÄende men ocksÄ pÄ huden. Den ökar collagenproduktionen, minska inflamation och ger en jÀmna hud. Du kan lÀsa mer om alla fördelar hÀr om du Àr nyfiken.  Och om du ocksÄ vill investera i en rödljusansiktsmask eller en lampa ange min kod josefin10 för att fÄ 10% rabatt, eftersom de Àr en investering sÄ gör rabatten ganska stor skillnad, (annonslÀnk ~ Spana in alla Nutrilights produkter hÀr! 

~ MĂ„nadens Feel Good Food on repeat: Just nu Ă€ter jag varma sallader i olika varianter. Den hĂ€r Ă€r en bas pĂ„ grönkĂ„l med olja och citron med gröna linser, ungsbakad fetaost och tomat (sĂ„ gott!), linshummus och grönsaker. SĂ„ gott och som sagt de gĂ„r att variera pĂ„ samma sĂ€tt, addera olika protein, gör olika ungsrostade grönsaker/rotfrukter och variera hummus eller sĂ„s. SĂ„ gott!  Tips till dig som Ă€r medlem i Body & Soul Care appen den hĂ€r veckan slĂ€ppte vi ett sjukt gott recept pĂ„ en varm sallad, testa den 💚 

~ MÄnades Poddavsnitt: OprahŽs Super Soul ~ Build the life you want - Episode 1

Wow, vilket avsnitt! Framförallt första delen (i den andra delen tycker jag han blev lite för praktisk och ”hĂ„rd” i sina budskap med klassiska businessvibe MEN wow vilka insikter som kom första delen av poddavsnittut. Kan verkligen rekommendera att lyssna. Det jag tar med mig frĂ„n avsnittet Ă€r:

~ Att skifta frĂ„n att vi strĂ€var efter att vara ”lyckliga” till ”lyckligare”. Det tycker jag Ă€r sĂ„n stor skillnad och kĂ€nns mycket enklare. Och det gör ocksĂ„ att alla mina Feel good rutiner jag gör i min vardag kĂ€nns Ă€nnu mer vĂ€rdefulla för jag vet att de gör mig lyckligare och fĂ„r mig att mĂ„ bĂ€ttre. Det handlar inte om att nĂ„ en slutdestination utan det handlar om att stötta oss sjĂ€lva till att mĂ„ bĂ€ttre och bli lyckligare.

~ Vi behöver ALLA kĂ€nslor för att leva. Det Ă€r ingen idĂ© att strĂ€va efter att bara vara lyckliga för det Ă€r inte en del av den mĂ€nskliga upplevelsen utan vi behöver de negativa kĂ€nslorna som tvivel, stress, dĂ„liga dagar mm för att utvecklas och ta oss framĂ„t i livet. Det gav mig sĂ„n befriande att slĂ€ppa pressen pĂ„ att vara lycklig vare dag. Även om jag försöker öva upp att kĂ€nna tacksamhet varje dag sĂ„ har jag dagar dĂ„ negativa kĂ€nslor Ă€r framme och nu sĂ€ger jag till mig sjĂ€lv nĂ€r jag tex Ă€r stressad att det Ă€r helt okej. SĂ„ lĂ€nge jag gör det jag behöver för att komma ner i varv efter och fĂ„r balans sĂ„ Ă€r det ingen fara med jobbiga kĂ€nslor, de Ă€r en den av livet.

~ Dela med vÀnner och familj. De berÀttar att delad glÀdje Àr dubbel glÀdje och detta har vi nog alla hört?! Men jag tycker de la upp det pÄ ett sÄ bra sÀtt.

1 ~ Gör nÄgot du tycker Àr kul

2 ~ Dela det med nÄgon du tycker om

3 ~ Skapa minnen

För minnen Àr sÄ vi skapar mer glÀdje i livet och som gör oss lyckligare (inte lyckliga, utan lyckligare). SÄ jag tar med mig att dela mer av det jag gör med fler. Tex har jag ofta en grej i jobb att jag gÀrna gör det sjÀlv men jag ska verkligen öppna upp för mer samarbeten med andra för att kunna ha mer kul pÄ vÀgen, det kÀnner jag verkligen sÄ starkt. SÄ pÄ min manifestationslista för 2024 har jag att öppna upp för att universum ska visa mig till rÀtt person att samarbeta med, sÄ spÀnnande! Och att dela vardagen med vÀnner och familj, vi har ofta vÀnner/familj hemma pÄ middag eller fika och nu tar jag med mig att Àven hitta pÄ mer grejer med andra, tex nÀr vi Äker till nÄgot mysigt stÀlle pÄ helgen för barnens skull ringa och frÄga en vÀn med familj om det ocksÄ vill haka pÄ. Bra reminder!

Lyssna pĂ„ avsnittet och se vad du tar med dig đŸ™ŒđŸŒ

~ MÄnadens boktips: Human Design, wow vad jag lÀr mig mycket om mig sjÀlv genom att förstÄ min Human Design. HD Àr en mer avanceras variant av astrologi kan man sÀga och hjÀlper dig att förstÄ hur du Àr designad att leva, ta beslut, kÀnna efter mm och jag har fÄtt sÄ mÄnga insikter av att fÄ koll pÄ min chart + lÀsa boken. LÀs mer om Human Design hÀr!  

~ MĂ„nadens Self Care: Att jag och Josef checkade in pĂ„ SmĂ„dalarö gĂ„rd och hade ett hĂ€rligt dygn med spa, massage, bad, middag och sova ut đŸ™đŸŒ

~ Vad jag har printscreenat den hÀr mÄnaden: 

Dessa magiska tavlor frĂ„n Josephine. SĂ„ himla fina och sĂ„ sugen pĂ„ dessa till vĂ„rt nya husđŸ’«Â 

Printscreenade den hĂ€r pĂ„ mig och barnen frĂ„n Baby Journeys treĂ„rskalas pĂ„ Junibacken. Mammas tjejer ❀

SÄg den hÀr pÄ instagram och kÀnde direkt att jag mÄste testa att göra en egen variant av den. Ser sÄ god ut! SÄ hÄll utkik för blir den bra delar jag sÄklart receptet!

Har varit lite kĂ€r i den hĂ€r vĂ€skan sen i somras och sĂ„ dök den upp igen sĂ„ tog en till printsceen pĂ„ den.. Kanske fĂ„r bli en julklapp till mig sjĂ€lv.. 💛

Det var det för den hÀr gÄngen, hoppas ni gillade det och att ni fick med er lite inspiration sÄ ses vi i decemeber journal nÀsta mÄnad :)

Love Josefin 

 

Mer inspiration frÄn Josefin