Mitt medlemskap Soul Work Membership är för dig som vill få hjälp genom konkreta verktyg, workshops och övningar till att göra ditt inre Soul Work för att skapa en inre förändring så att du kan skapa ett liv som KÄNNS bra för dig! I medlemskapet får du tillgång till alla mina onlinekurser som innehåller mängder av meditationer, skrivövningar, affirmationer, hur du hittar tillbaka till kärleken till dig själv, hur du manifesterar dina drömmar steg för steg och mycket mer + att du får exklusivt bonusmaterial varje månad som jag inte släpper någon annanstans. 

Så här använder du medlemskapet på bästa sätt: 

När du valt om du vill bli medlem per år eller månad och genomfört köpet kan du välja vilka kurser du vill gå här och lägga dem i din varukorg och slutföra "köpet" utan någon kostnad. 

Steg 1: Skapa en inre grund

Första steget till att skapa en inre förändring så att vi kan börja må bättre och följa våra drömmar är att skapa en trygg och kärleksfull grund. 

❥ Self Love är grunden till allt, när vi hittar tillbaka till kärleken till oss själva kan vi börja ta hand om oss själva på ett nytt sätt, vi kan tro på oss själva och våga följa våra drömmar så mitt råd är att börja med kursen 12 Steg till Self Love

❥ Meditation är ett life hack och hjälper oss att stärka vår kontakt inåt vilket är grunden till all personlig utveckling och vårt mående. Många av mina kurser innehåller guidade meditationer men om inte mediterat tidigare eller vill fördjupa dig inom meditation vill jag tipsa om att göra min kurs Meditation för nybörjare

❥ Att reconnecta med vårt sanna jag är grunden till att kunna manifestera våra drömmar. När vi lever vår sanning är vi som magneter för det vi vill manifestera så det här är en kurs du inte vill missa ~ TRUE SELF 

Steg 2: Ta hand om dig själv i vardagen 

Att ta hand om oss själva i vardagen genom maten vi äter och att ta oss tid till att meditera och reflektera gör stor skillnad för vårt mående, vår energi och hela vårt liv. Det hjälper oss att njuta mer av livet, känna mer tacksamhet och bli tryggare i oss själva.

❥ Att börja dagen med att landa i oss själva, checka in med oss själva och sätta en intention för dagen är ett enkelt och kraftfullt sätt till att må bättre och skapa det liv vi drömmer om. Genom min kurs Morgonritualer för ett härligare liv får du dagliga mallar som du enkelt kan fylla i för att börja dagen med att rikta din energi i rätt riktning. 

❥ Det vi äter påverkar vår energi och vårt mående. Jag boostar min kropp med  den energi som jag vill känna genom näringsrik, god mat som är enkel att göra. Sen jag förändrade min kost har jag mått så otroligt mycket bättre och det är en viktig del i min vardag för att ta hand om mig själv och ge mig själv energi. Min kurs Feel Good Food är en bra kurs att ha med dig i vardagen för att dels lära dig förstå vilken mat DU mår bra av, hur maten påverkar dig men också för att den innehåller massa recept du kan laga i vardagen!

❥ Vi har alla en inre guide inom oss som vet precis vad vi vill och behöver och genom att stärka kontakten med vår inre guide i vardagen kan vi lättare sätta de gränser vi behöver och känna vad som känns rätt för oss ~ Connecta med din inre guide 10 min om dagen

Steg 3: Manifestera och skapa ditt drömliv: 

Nu är du redo att börja manifesta DINA drömmar! Manifestation kommer inifrån och därför började vi med att stärka kärleken till oss själva, hitta våra må-bra-rutiner i vardagen innan vi kan börja manifestera våra drömmar. 

❥ I kursen 7 steg till att manifestera dina drömmar guidar jag dig igenom en manifestationsprocess jag vet fungerar. Vi manifesterar bara det vi känner att vi förtjänar och det vi tror är möjligt och därför kommer ditt inre Soul Work att hjälpa dig att manifestera dina drömmar. Och när vi mår bra och tar hand om oss själva vibrerar vi på en högre frekvens och är mer mottagliga för det vi vill manifestera så genom att fortsätta att ta hand om dig själv i vardagen hjälper du också din manifestationsprocess på vägen! 

 Är du redo att må bättre och börja manifestera dina drömmar? Bli Soul Work Member här!

 

products/6M5A5872kopiera2.jpg

ONLINEKURS

12 steg till Self Love

products/HolistiskLiv-JosefinDahlberg.jpg

ONLINEKURS

12 veckor till ett holistiskt liv

products/Manifestationskurs-JosefinDahlberg.jpg

ONLINEKURS

7 steg till att manifestera dina drömmar