Inlägget innehåller reklam för Athletic Greens
Som ni vet älskar jag ju att stötta kroppen på flera olika sätt för att må mitt bästa. Jag försöker att äta så varierat och näringsrik mat som möjligt för att få i mig den näring jag behöver men det är svårt att få i alla vitaminer och mineraler som vi behöver så därför boostar jag systemet med kosttillskott varje dag och en sak jag dricker vare morgon är Athletic Greens

Varför jag dricker AG1 varje morgon:

~ Jag älskar att AG1 är så smidigt och att jag får i min så många vitaminer och mineraler på en gång och slipper ta 10 olika kapslar varje morgon.

~ Den innehåller 70 (!) noga utvalda ingredienser: vitaminer, mineraler, goda bakterier, antioxidanter och andra naturliga ingredienser.

~ Den boostar energi, immunförsvaret, ämnesomsättningen och kroppens återhämtning. 

~ Den är god! Många hälsosamma drycker jag testat smakar inte så gott, hehe... Men det gör AG1! När du köper AG1 får du en burk och en flaska i dit startkit så att du enkelt kan blanda den varje morgon men ibland lägger jag ner en skopa i min smoothie och det funkar precis lika bra. 

Jag vet att AG1 kan kännas lite dyrt först men när jag slog ut det på en månad är det typ som en take away-kaffe om dagen och då dricker boostar jag hellre kroppen med en grön näringsrik dryck som hjälper mig att må bättre.

Vill du också skapa EN hälsosam vana i din vardag som har STOR inverkan på ditt välmående? Börja dricka AG1 varje morgon ~ Läs mer här!

Läs mer om AG1 här!

Love Josefin 

 

Mer inspiration från Josefin