Vilken härlig morgon! Förra veckan höll jag en Feel Good-morgon för några vänner för att fira lanseringen av min nya plattform och det gav mig så mycket energi.

Såklart höll vi till på mitt favoritställe LAMB som är ett magsikt coworking space med ALLT jag älskar. Om du behöver en kontorsplats, mötesrum, community vill jag tipsa dig om att spana in LAMB för de som driver det är fantastiska och deras lokaler är så härliga och ligger mitt i city! 

Vi började morgonen med att köra ett 20 min Body & Soul Care pass och här dansar jag loss. Jag ÄLSKAR att sätta på en skön låt och låta kroppen styra. Vi är så vana att låta vårt huvud, tankar att styra och det här är ett av mina sätt till att släppa tankarna, landa i kroppen och låta kroppen få styra. 

Vi flowade, twistade, andades för att landa i kroppen, landa inåt. Känna in, vad behöver vi min kropp? Vad behöver min själv? Body & Soul Care är mitt koncept som hjälper mig att stärka min kontakt inåt, stärka tryggheten i mig själv, landa i kroppen för att känna mig självsäker, känna självkärlek och påminna mig om vad jag behöver för att må bra. Vill du också få in Body & Soul Care i din vardag? Gå min Body & Soul Care kurs här!

Efter passet åt vi en magsik frukost från favoritstället Banacado!

En härlig bown och en god juice = min absoluta favoritfrukost!

Fick så mycket energi av den här morgonen, att umgås med härliga personer och få göra feel good-grejer ihop är så sånt lifehack! Nu vill jag bara samla mina vänner, ha en mysig förmiddag ihop med god frulle och något härligt pass/meditation. Så drömmigt!

(Reklam) Alla fick med sig en härlig Feel Good-Goodiebag med härliga hållbara produkter från a good compant, vitaminer från Puori, bar från Nicks, rawkakor från Get Raw, härliga hudvårdsprodukter från Ole Henrikssen, härliga kroppsprodukter från Aveeno och såklart en kristall och nagellack från Oh la moon - alltså snacka om en riktig Jossan-påse. Alla mina favoritgrejer :)

Så tacksam över att få dela det jag älskar att göra med mina fina vänner och få en så härlig start på dagen. Det gör vi om snart igen! 

Love Josefin

Mer inspiration från Josefin