Jag behövde en paus! En vecka till att checka ut från sociala medier och jobb för att landa i mitt nya hem och i mig själv efter en period av flytt, lanseringar och förkylning. Och jag har haft en riktig feel-good-vecka där jag unnat mig härliga grejer och gett mig tid till att bara vara. Nu tänkte jag visa hur min vecka sett ut. 

Jag har framförallt fixat i nya lägenheten och jag trivs redan såå bra. Det känns så skönt och rätt att vara tillbaka på Söder och lägenheten känns redan så himla "hemma". Vi har en del kvar att göra men vi låter det ta tid så att det blir rätt istället för att pressa fram allt på en gång men vi kommer lite framåt varje dag. 

Garderoben är uppackad! Såå skönt att ha så mycket utrymme och att SE vad jag har för kläder hehe.. Min förra garderob var så mörk så det känns extra skönt!

Jag har invigt mitt nya space här hemma och såklart har jag dukat upp min Soul Work kortlek och Self Love notebook, så länge jag har mina härliga grejer känns mitt space bra :) 

Jag har börjat en ny träningsform för jag kände att jag ville ha lite mer variation så jag har börjat köra "The Class". Jag har länge hört om det och deras studio i New York men visste inte att de hade onlineklasser men hittade dem i veckan och signade upp mig direkt! Det är helt klart annorlunda än vad jag brukar köra men hittills gillar jag det!

JAG HAR TAGIT EXAMEN!!! I veckan gjort jag de sista testet på min utbildning och är därmed klar med hela programmet (!!!!) Efter ett år är jag nu alltså utbildad Holistisk Hälsocoach och jag är så glad att jag gjorde den här utbildningen på IIN som jag tänkt på i flera år. Jag ska dela mer om den och hur jag ska använda mig av det jag lärt mig snart i mina sociala medier så håll utkik! 

Jag har hängt en hel del i köket och bla bakat mitt favoritbananbröd, så gott med lite nötsmör på eller smör och lite salt. (2 bananer + 1 till topping,3 ägg, 2 dl mandelmjöl, 2 dl riven kokos, 6 dadlar, 2 matskedar smält kokosolja, naturligt vaniljpulver, kardemumma, kaneler, 1 tsk bakpluver) - mixa allt och häll i en form - in i ugnen på 180 g i ca 45 min)

Jag har passat på att hänga med härliga vänner och i tisdags mötte jag upp dessa härliga tjejer i butiken för att ha en liten spirriträff, ÄLSKAR att se vilka kristaller andra dras till. Så spännande! Om du inte lyssnat på när jag är med i Maya och Joannas podd - Lyssna här! Vi pratar om hur man lyssnar inåt och vågar leva sin sanning och om massa annat härligt. Blev det så bra snack så in och lyssna!

Och har också ätit lunch med den här pinglan!! Alltid lika härligt att prata med Fia som är sån energispridare! Lunch snart igen!

I onsdags firade jag och mina magiska kollegor Thomasine och Lisa lanseringen av min nya sajt!! Alltså jag säger bara att vilka man jobbar med gör ALL skillnad och det handlar verkligen om att hitta sina personer. De som förstår dig, som man fungerar med, har kul med och herregud vad glad jag är att jag har dessa två. Så jäkla grymma, härliga, roliga och fantastiska!!! Och ni ska bara veta våra planer... Det kommer hända grejer 2022!

Vi åt så god mat på NOI!! Detta och sen ett glassparty till efterrätt - MUMS!

Och jag fick sån fin lanseringspresent av dem, en riktig Jossan-present med doftljus, härlig tvål, linnemorgonrock, trälåda och SNACKS!! Tack - I love you!

På mitt provisoriska sängbord just nu

Jag började med att lyssna på en podd med Amanda som är grundare av Moon Juice, ett av mina favoritställen i LA. Och där berättade hon om sin nya bok och jag beställde den direkt och har nästan läst ut den. Det är inte bara text utan fina bilder och massa recept men så himla bra. Den handlar om hur stress påverkar våra kroppar på olika sätt och om vad vi kan göra för att ta hand om oss själva för att hantera all stress vi utsätts för oavsett om vi vill eller inte. Lästips!

Jag har bakat dom här kakorna som blev SÅ goda!! Bakade dem två dagar i rad... Ska dela receptet snart!

Vår magiska Oh la moon butik ligger bara runt hörnet från nya lägenheten och jag har hållt mig från att gå dit varje dag eftersom det är min lediga vecka men slank förbi en dag ändå för att fylla på med lite härlig kristallenergi, jag blir verkligen laddad bara av att gå in i butiken (inte så konstigt det är kristaller överallt, hehe). Om du inte besökt den än - gör det, den är magsik!

Representerar såklart Oh la moon ute på stan med vår nya fina tote bag, så fin!

Jag har gått och shoppat på stan!! Det händer inte ofta nu för tiden men kände verkligen att jag behövde lite nya hösttröjor och hittade tre fina som ni lär ser mig mycket i :)

Jag har haft en härlig eftermiddag med dessa gosisar! Min svägerska Clara och mini-tino (Mios kusin)!!

Vi åt en ljuvligt god lunch och myste runt, det är verkligen så himla fint och härligt där. Så bra utflyktsställe! 

Det var sånt fint väder, magi i luften!

Och alltså tänk att Mio blivit så stor att hon går runt själv nu.... Mammas korv!!!!

På vägen gick jag förbi Åhléns City där vår Oh la moon nagellackskollektion tillsammans med London Grace är frontat! SÅÅ coolt! Vi är där fram tom tisdag 9/11 men sen finns självklart alla nagellack i Åhléns butiken, finaste lacken!

Alltså hur fint?! 

Jag har unnat mig både pedikyr och massage under veckan, sååå skönt!! Alltså en timmes massage för dessa axlar som bär runt på Mio i märkliga ställningar var så välbehövligt!! Det ska jag boka in snart igen!

Fredagssnackset handlades på den här magiska butiken i mitt kvarter, jag ÄLSKAR sånna här butiker! Jag köpte grönsaker, nötter, oliver, färska örter mm. Mmmmm!

Vi dricker mycket smoothies här hemma, ännu mer nu när Mio älskar det! Jag blandar i massa grönsaker och pulver så att jag vet att hon får i sig bra grejer. I den här är det havremjölk, banan, frysta jordgubbar, broccoli och blomkål +  nötsmör, naturligt vaniljpulver och superpulver. 

Den blev supergod tyckte alla i familjen! Och skål för en härlig vecka! Nu är jag taggad på att kicka igång den nya veckan och kunna GÅ till kontoret på fem minuter, så skönt! Hoppas ni haft en härlig vecka och att vi ses i mina kanaler under veckan :)

Love Josefin

Mer inspiration från Josefin