Jag tror till 100% på holistisk hälsa, på att alla delar med kroppen, själen, mindet påverkar vårt energi och vårt välmående. Body & Soul Care för mig är att ta hand om hela mig själv, fysiskt, psykiskt och själsligt. Under mina Body & Soul Care sessions så brukar jag börja med att röra på kroppen för att landa i kroppen, mjuka upp kroppen och få igång ett flow i kroppen. Jag yogar, dansar eller träna och det kan vara i allt mellan 10 minuter till 45 minuter beroende på hur mycket jag orkar eller hur mycket tid jag har. Efter det brukar jag stretcha en stund för att släppa lös energin i kroppen, lösa upp blockeringar och mjuka upp kroppen. Att stretcha är så himla skönt och det är sån skillnad i hela min vibe efter jag stretchat en stund. 

Efter jag rört kroppen sätter eller lägger jag mig i meditation för att kunna landa ännu djupare i min själv. Det är här jag connectar och stärker relationen med mitt inre, min inre guide. Efter meditationen brukar jag skriva av mig i min bok, jag skriver tacksamhetslistor, min intention för dagen, det jag vill manifestera eller bara skriver av mig det som kom upp under meditationen. Att skriva är ett fantastiskt verktyg för att kommunicera med sitt inre, få klarhet i känslor och vad man drömmer om. 

Mina Body & Soul Care sessions handlar inte om hur lång tid jag håller på utan snarare ATT jag tar mig tiden att landa i min kropp och själ. Det gör SÅ stor skillnad för mitt mående, min dag och mitt liv. Om du inte redan har en Body & Soul Practice i din vardag - börja nu!!

Vill du ha hjälp på traven? Gå min onlinekurs “Body & Soul Care” här!

Love Josefin

Mer inspiration från Josefin