Behöver du motivation till att få till träningen/yogan och meditationen i vardagen? Känner du att du har ont om tid och inte hinner ta hand om dig själv? Då ska du bli medlem i Body & Soul Care Club!

Body & Soul Care Club är medlemskapet för dig som vill få in träning, yoga, meditation och reflektion i din vardag för att må bra inifrån och ut. Som medlem i Body & Soul Care Club får du nya guidade digitala pass med mig varje vecka som alla är mellan 5-25 min så att du enkelt kan göra dem hemma och få till dem i din vardag. 

Jag trodde länge att jag behövde träna en timme på gymmet och ta i så jag blev lila i ansiktet eller gå på en 90 min lång yogaklass för att det skulle räknas men under pandemin och efter att ha fått två barn på 1,5 år insåg jag att korta pass hemma på mattan i sovrummet räcker gott och väl. De senaste åren har jag inte ägt något gym- eller yogakort utan bara gjort mitt koncept Body & Soul Care hemma och jag både ser och känner ännu mer resultat nu än jag någonsin gjort!

Det här medlemskapet är för dig som vill:

  • Stärka och tona kroppen
  • Landa inåt och höra din inre röst
  • Få mer energi
  • Bli bekvämare i dig själv och din kropp
  • Känna mer inre lugn
  • Bli mer närvarande och tacksam
  • Må bättre

I Body & Soul Care Club finns tre kategorier:

Power • Pilates och yoga för att stärka kroppen, väcka igång din inre fire, tona kroppen och boosta dig med ny energi.

Slow • Lugna och sköna pass där vi stretchar ut kroppen, öppnar upp energiflödet, släpper tankarna och blir närvarande i kroppen.

Soul • Meditationer och andningsövningar för att ge oss själva en paus från allt som händer runt omkring oss och istället landa i oss själva så att vi kan höra vår inre röst. 

Är du redo att må bättre inifrån och ut?

Soon you can join the Club!

Mer inspiration från Josefin