Känner du dig off i känslan i kroppen eller själen? Har du tappat dina Feel Good-rutiner och behöver en ordentlig boost? Då kanske det är dags för en reset!

Att göra en reset några gånger per år eller när man känner att man tappat sina Feel Good-rutiner är ett perfekt sätt att rena systemet, landa i sig själv, må bättre och känna sig lättare i både mindet, kroppen och själen. Vi alla hamnar i perioder där vi kommer ur våra rutiner, är stressade, trötta och omotiverade och när man hamnat där kan det kännas svårt att ta sig ur det. Det är precis därför jag har skapat mitt program Mind Body Soul - RESET, för att på 7 dagar kicka igång våra Feel Good-rutiner igen och ge oss själva en nystart!

Vi gör den här reseten för att må bättre, både under veckan och efter, och därför är det här ingen diet utan fokuset är att äta ren, naturlig mat för att rena systemet och få ny energi. I reseten delar jag med mig av recept för hela veckan med näringsrik mat enligt Clean Food-principen, alltså ren mat direkt från naturen och därför utesluter vi processad mat, godis, läsk, bullar m.m. Det gör vi för att rensa kroppen på processade produkter som fastnat i vårt system och för att få ny energi.

Jag tror på att ta hand om oss själva mentalt, fysiskt och själsligt för att nå vår fulla potential, må vårt bästa och leva det där livet vi längtar efter. Vad vi äter, hur vi sover, hur mycket vi stressar och hur vi tar hand om oss själva är alla faktorer som påverkar hur vi mår, och därför fokuserar vi på alla delar i mitt 7-dagars program. Programmet innehåller recept, guidad meditation, andningsövning, guidade yoga och träningspass och dagliga skrivövningar för att hjälpa dig till att ta hand om hela dig!

Är du redo att må bättre och få mer energi? Köp mitt program Mind Body Soul - RESET! Så gör vi detta tillsammans! 

LOVE Josefin 

Mer inspiration från Josefin