Allt börjar med vad vi tror är möjligt. Det är många av oss som begränsar oss själva och vårt lev redan i tankarna. “Det där kommer aldrig att gå”, “Jag är inte tillräckligt bra”, “Vad kommer alla andra att tycka?”. Vi sätter stopp för våra drömmar och för vårt sanna jag redan i tanken innan vi ens testat om det är möjligt. Jag levde länge så, jag var otroligt styrd över tankar kring vad andra skulle tycka, av självkritsika tankar som sa att jag inte var bra nog MEN som tur är vände jag började istället lyssna på mina mer peppiga och kärleksfulla tankar. För ja vi kan faktiskt välja vilka tankar vi vill lyssna på och därmed inte längre låta våra negativa tankar att styra våra liv. 

Sen den dagen jag bestämde mig för att inte låta mina självkritiska tankar styra mitt liv så har jag uppfyllt många av mina drömmar. Jag har öppnat upp för större möjligheter i mitt liv genom att öppna upp mina tankar för att våga drömma stort. För om vi inte ens vågar drömma stort hur ska vi då kunna uppfylla våra drömmar? Vi ALLA förtjänar att leva det liv vi drömmer om och jag brinner för att båda följa mina egna drömmar men också för att hjälpa andra att följa sina. 

Jag älskar att coacha andra till att öppna upp för att drömma stort, ta tillbaka makten över sitt liv och skapa din drömvardag!

Är du redo att släppa taget om tankarna som håller dig tillbaka för att skapa ditt drömliv? Gå min onlinekurs “Dream Big - masterclass” där du lär dig att omprogrammera ditt mindset, öppna upp för att drömma stort och ta action för att skapa ditt drömliv. Läs mer om kursen här!

Love Josefin

Mer inspiration från Josefin