Det här korta men effektiva liggande pilatespasset är perfekt de dagar du känner att du inte orkar träna eller röra på dig men ändå vill få igång energin och stärka kroppen. Tryck på play så kör vi!

Love Josefin

8 kommentarer

Kommer ni lägga upp det här passet på nytt? Jag saknar passet, det är perfekt att göra när motivationen är låg. Sen efter 11 minuter av detta så är man igång och kan lätt körs vidare med andra pass 😆 hoppas det kommer tillbaka 🤞

Vibeke augusti 20, 2023

Undrar också vad som hänt med mitt favoritpass?😞Står att det inte existerar längre

Angelica Freed maj 31, 2023

Vad har hänt med mitt favorit pass? Försökte spela av igår och idag , men det kommer upp att videon inte existerar…?😢

Sara Marianne Gundersen maj 20, 2023

Detta passet har blivit mitt älsklingspass då jag ofta är väldigt trött och orkeslös. Brukar tänka att jag i alla fall orkar köra detta. Sedan har kroppen oftast vaknat till och om tid finns kan jag då köra ett till 🫶☺️(som jag aldrig hade haft motivation till annars)

Angelica Freed april 27, 2023

Älskar dina pass och även dessa korta så att man kan få till träningen även med lite tid. Eller som idag då jag kombinerade med andra pass ☺️ jag hade gärna önskat, så som någon annan skrev, att det gick att spara passen som favoriter. Kanske också att det gick och se historik på träningen samt att man kunde söka på muskelgrupp man vill träna. Jag förstår att det inte är gjort i en handvändning men kanske successivt? Jag älskar detta koncept och fått sådan nytändning på träning. Vill träna varje dag nu 😍

Camilla april 26, 2023

Vilket härligt pass, ser simpelt ut men så jobbigt

Marita Parwén april 12, 2023

Min core är on fire! Körde 25 min full body pilates igår och denna idag. Äntligen igång igen 😍😍👏🏻

Frida Genberg april 04, 2023

Jättebra pass! Tänkte först låta bli att träna idag pga vaken natt med sjukt barn, och då kom det här nya passet som promotade att det var perfekt dagar man egentligen inte orkar. Tusen tack Josefin<3

Lina april 03, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin