I denna meditation använder vi oss av affirmationer för att skifta vår energi och påminna oss om det vi behöver höra just idag. Vi kommer att använda "I am" affirmationer där jag guidar dig till att skapa din egen affirmationsmeditation.

Jag använder affirmationer dagligen och det är ett av mina absolut bästa verktyg som jag tar fram när jag behöver skifta energin, för att peppa mig själv, när jag är stressad, för att bli mer lugn, för att få mer energi etc. Det går helt enkelt att använda affirmationer i alla lägen!

Vilken affirmation behöver du just idag?

Love,

Josefin

3 kommentarer

Tack för en underbar meditationsstund 🙏💗🤗

Jennie augusti 19, 2023

Tack för en fin stund. Jag känner verkligen att jag behöver lägga tid på att meditera då jag känner stress i meditationen, i stillheten. Det är fint att bli påmind, och att faktiskt veta vad jag behöver. Nu ska det bara tillämpas i praktiken:)

Lina Thor mars 17, 2023

Så sköna 12 minuter. tack!!!

Matilda Winblad februari 28, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin