I den här meditationen ger vi oss själva utrymmet till att öppna upp för att lyssna inåt. Finns det något som håller dig tillbaka? Som tynger eller blockerar dig? Ge dig själv utrymmet till att känna inåt så att du kan höra din inre röst. Sätt dig bekvämt, tryck på play så guidar jag dig.

Hur kändes den här meditationen? Kommentera gärna!

Love Josefin

4 kommentarer

Så underbar meditation ❤️

Julia cogne september 08, 2023

Helt fantastik! Ville egentligen slänga mig direkt på soffan med en påse chips men valde att sätta mig i meditation, sånt skifte! Snacka om att höja sin vibration. Tack <3

Hanna Hellström maj 13, 2023

Tack 💚 för att du gav mig möjligheten att LANDA en stund och låta mina egna tankar komma 🌱

Mathilda Wiklund april 14, 2023

Sån behaglig stund! Tack 🙏✨️💗

Jennie Bengtsson april 14, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin