I det här Power-passet fokuserar vi på att stärka benen och framförallt rumpan - ett härligt och effektivt pass för att aktivera musklerna. Vi avslutar passet med att landa inåt i en kort skön meditation.

Tryck på play så kör vi!

Love Josefin

6 kommentarer

Å, känns så härligt! Igen! Förut tränade jag på gym för att ‘träna bort’ dagen = träna bort mina känslor och blir helt utmattad på köpet (+ inte så upplyftande känsla efteråt). Med det här passet gör istället att jag känner mig stärkt, glad, pigg och låter mina känslor få komma fram och också få sätta ett nytt ljus på dem! Underbart skifte! Och helt fantastiskt träningen kan få kännas positiv igen :)

Hanna Hellström april 07, 2023

Tack för underbara pass! 🥰 Nu när det börjar bli ganska många pass här så hade jag önskat att det fanns möjlighet att favoritmarkera passen (så att det hade blivit lättare att gå tillbaka till de man vill köra lite oftare). Jag önskar också ett pass med fokus på avslappning nacke/axlar. 🙏❤️

Gunilla Lindén mars 19, 2023

Superhärligt pass, bra energi!

Hanna Hellström mars 16, 2023

Jättebra pass!! Tack❤️

Lina Thor mars 15, 2023

Love it! 🔥

Sofia mars 15, 2023

Mkt bra o jobbigt pass, trots inte långt! Gillar hur det går att få in i vardagen enklare än en timmes pass 😆

Sofie Larsson mars 14, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin