I den här lugna och sköna Self Love Yogan öppnar vi upp hjärtat, landar i kroppen och ger vår kropp och själ lite extra kärlek. Vi avslutar med en meditation för att landa inåt och påminna oss om den kärlek vi förtjänar. Ta gärna fram ditt block och penna till reflektionen efteråt.

Vad uppskattar du med dig själv?

Love Josefin

10 kommentarer

Verkligen passet jag behövde idag! Så glad och tacksam att jag hittat hit! Märkte kraften av att öppna upp spänningarna o sen kunna släppa ut allt tungt i tårar… orden tillåt dig själv berörde mig djupt! 🙏🏻

Cecilia Edlund maj 14, 2023

Vilket fint pass. Exakt vad kropp och själ behövde, tack.

Evelina Hansson maj 05, 2023

Jätte härligt🥰precis vad jag behövde efter en lång dag! Tack 🙏🏻

Christin Luebke maj 04, 2023

Jag har sån PMS idag och det här passet lättade verkligen på min tryckande ångest. Grät mig igenom hela meditationen, en sån release. Så tacksam ❤️

Emma april 23, 2023

🌟💚 så glad att jag blev medlem 🌟💚

Josefine Ekman april 15, 2023

Så skönt pass 🤍🙏🏻

Sara Andersson april 01, 2023

ÄLSKAR!

Har inte gjort någon form utan träning på ca2 veckor då mina eksem tyvärr tog över mig ett tag, detta var precis det jag behövde idag! <3 TACK!

Frida Genberg mars 16, 2023

Jättebra pass:) Tack Josefine<3

Lina Thor mars 12, 2023

🙏❤️

Caroline Linden mars 12, 2023

Så härligt pass!

Malin Sandberg mars 12, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin