I den här korta meditationen ger vi oss själva en stund till att skifta vi vår energi och komma tillbaka till oss själva. Vi avslutar meditationen med en reflektion så ta gärna fram ditt block och penna. Tryck på play så kör vi igång!

Love Josefin

7 kommentarer

Den här är en av mina favoriter. Den gör jag ofta ibland flera gånger om dagen för att hitta hem igen. ❤️🙏🏼

Lina Jörgensen maj 24, 2023

Haft en stressig morgon med dåligt humör och hela paketet, denna lilla stund gjorde så stor skillnad! Tack för att du får upp mina ögon för en helt ny värld, en värld där jag mår bra och är tillfreds med livet❤️

Emma Lennwall januari 17, 2023

Så härlig meditation <3

Cassandra Delin januari 13, 2023

Precis vad jag behövde idag! Tack!

Sofia Alingsjö Dahlgren januari 09, 2023

Perfekt innan läggdags för att somna med en behaglig och lugn känsla i kroppen 🙏🏽

Ellen Rydelius januari 09, 2023

Otroligt att 5 min kan göra skillnad 🤍

Annette Österling januari 08, 2023

Skönt 🧘🏻‍♀️ TACK 🙏🏻

Sara Andersson januari 08, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin