Den här kraftfulla andningsövningen är perfekt att göra när vi känner oss stressade eller har mycket i huvudet för att hjälpa oss att lugna systemet och komma tillbaka till oss själva.

Sätt dig bekvämt och tryck på play så kör vi!

Love Josefin

4 kommentarer

Herregud vad sköööönt<3 Tack!!

Lina Thor augusti 28, 2023

Så bra!! Fick mig att känna mig mycket lugnare. Jag tycker om tekniken att man ska blåsa ut kraftfullt. Så skönt, Tack Josefin<3

Lina Thor mars 19, 2023

Gjorde denna övning ikväll då jag kände mig orolig och stressad och WOW vilket skifte det gav! Tack 🙏❤️

Ida mars 07, 2023

Andas, något som vi gör hela hela tiden och som är så självklart.. Inte visste jag att det kunde göra sån skillnad att lägga fokuset just precis där och uppleva skifte & en kittlande känsla i kroppen. Tacksam över att jag hittat hit och hittat yogan/meditationen samt andetaget på nya nivåer.

Mathilda mars 02, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin