I den här meditationen känner vi in vilka nya vanor och rutiner som vi vill bjuda in i vår vardag för att kunna stötta oss själva så att vi kan må ännu bättre inifrån och in. Ta gärna fram papper och penna som du kan använda i slutet av meditationen. När du känner dig redo så kör vi igång. 

Love Josefin

7 kommentarer

🍀🙌🏻

Josefine september 03, 2023

Jag vill fokusera på korta andningsövningar några gånger per dag för att få ner andetaget i magen. ✨

Sofia augusti 30, 2023

Tack 🙏 Jag fick till mig att ta mig tid på kvällen att förbereda den frukost och mat jag vill äta till dagen därpå 🌙

Jennifer Magnusson augusti 29, 2023

Tack för en välbehövligt lugn stund. Jag fick till mig att börja dricka min gröna morgonsmoothie igen. Jag lyckas sällan få i mig så mycket grönsaker som jag önskar så en smoothie gör det enklare att ladda kroppen med bra näring.

Linda Lindmark augusti 26, 2023

Så härlig meditation och skönt med lite kortare ibland 👌 Jag fick till mig att börja äta glutenfritt som jag har funderat på så länge och som jag vet att jag mår bra av 👍

Cassandra Delin augusti 25, 2023

Så behagligt 🙏 Tack!
Fick till mig att minska “snoozandet” på morgonen för att ge mig själv möjlighet att göra min morgonrutin i lugn o ro! 🧘‍♀️✨️👍

Jennie augusti 25, 2023

Så skön meditation jag fick till mig att dricka mer vatten göra mot body & soul och meditera mer för att släppa stress 🤍🤍🤍

Amanda Roström augusti 24, 2023

Lämna en kommentar

Mer inspiration från Josefin