Vill du må bra inifrån och ut? Join the club!

Behöver du motivation och pepp till att få till träningen och meditationen i vardagen? Känner du att du har ont om tid och inte hinner ta hand om dig själv? Då är det här medlemskapet för dig! 

I Body & Soul Care Club får du nya guidade digitala pass varje vecka som alla är mellan 5-25 min långa så att du enkelt kan få till dem i din vardag när, var och hur det passar dig. När jag började göra korta pass hemma några gånger i veckan istället för att få till ett längre pass på gymmet började jag både se och känna bättre resultat än jag någonsin gjort. Är du redo att må bra inifrån och ut? Join the club! 

• Nya pass varje vecka

• 99 kr/mån eller 999 kr/år 

• Onlinepass du gör hemma på yogamattan

• Ingen bindningstid 

• Testa gratis i 7 dagar

För att bli medlem skapar du ett konto eller loggar in på ditt konto och klickar på din profil uppe till höger och väljer om du vill betala per månad eller per år. 

Join the club!
Måndag: 11 min - slow core

Måndag: 11 min - slow core

I det här passet är det dags för ett kortare slowpass där vi fokuserar extra på vår core. Vi kommer att jobba långsamma rörelse för att stärka kro...

Läs mer
Lördag: 5 min - Perfect Breath

Lördag: 5 min - Perfect Breath

I den här andningsövningen som kallas för "Perfect Breath" andas vi in på 5 sek och ut på 5 sek i ca 5 min. Det här är min go-to andningsövning nä...

Läs mer

Mina kurser