Mind • Soul • Body • Food 

Vårt välmående är så mycket mer än att bara vara “hälsosamma”. Det handlar om att komma i kontakt med både vårt inre och vår kropp för att förstå vad just vi behöver. Om vi bara fokuserar på en del i vårt välmående är det lätt att vi känner oss i obalans så jag förespråkar att jobba med helheten. Jag tror på att ta hand om oss själva fysiskt, psykiskt, emotionellt och spirituellt för att nå vår fulla potential, må vårt bästa och leva det där livet vi längtar efter!

BODY

Vår kropp bär oss genom hela livet och den behöver all kärlek och energi den kan få för att orka, vara stark och må bra. Vår kropp vet precis vad den behöver så genom att känna in vår kropp och stärka vår relation till vår kropp kan vi få reda på hur vi bäst kan ta hand om vår kropp. Behöver vi sakta ner och få mer återhämtning? Eller behöver vi ge kroppen en riktig energiboost? Kroppen går igenom olika faser på samma sätt som vi går igenom olika faser känslomässigt och behöver kanske därför olika saker varje dag. Tidigare trodde jag att jag var tvungen att träna stenhårt i en timme på gymmet för att det skulle “räknas” och det gjorde min kropp för stressad så idag känner jag in vilken typ av rörelse min kropp behöver just nu och vissa dagar blir det ett 30 min powerpass och vissa dagar 10 min lugn yoga. Tiden spelar ingen roll utan det viktiga är att jag gör det MIN kropp behöver just nu. När jag jobbar med min kropp istället för emot den så får jag så mycket mer energi, mår bättre och känner mer lycka!

Onlinekurser: 

Body & Soul Care  - Innehåller guidade pass på mellan 5-25 min långa som är enkla att få in i vardagen. Passen innehåller rörelse (finns både powerpass och lugn pass), meditation och reflektion för att ta hand om både kroppen och själen. Vill du få in mer träning, meditation och reflektion i din vardag? Då är Body & Soul Care något för dig!

Yoga för nybörjare - Yogan har hjälpt mig att landa i min kropp, hitta tillbaka till kärleken till min kropp och att bygga en stark och smidig kropp och det är precis det jag vill inspirera dig till i den här kursen. Kursen innehåller guidade yogapass och yogan grundpositioner. 

SOUL 

Välmående är mer än att bara vara hälsosam, det handlar om att vara i kontakt med sitt inre och känna sig trygg i sig själv. Genom att stärka vår kontakt inåt kan vi leva vår sanning, tro på oss själva och vilja ta hand om oss själva. Tidigare försökte jag pressa in hälsosamma vanor i mitt liv men när jag hittade tillbaka till kärleken till mig själv kunde jag sluta kämpa för då kände jag att jag ville ta hand om mig själv och visa mig själv och min kropp kärlek och respekt. När vi får kontakt med vårt inre blir vi starkare än någonsin och inget känns omöjligt. Livet blir lättare, vi känner mer lycka, tacksamhet, får mer flow i livet och vi mår mycket bättre. Jag försöker att varje dag ta en stund till att checka in med mig själv för att stärka min kontakt med mitt inre så att jag kan leva mitt liv inifrån istället för att leva utifrån bekräftelse från andra. 

Onlinekurser: 

Connecta med din inre guide 10 min om dagen i 10 dagar - Den här kursen hjälper dig att landa i dig själv, stärka din kontakt med din inre guide så att du kan känna dig tryggare i dig själv och lita och lyssna mer på din inre röst (Kursen finns på onlinekursplattformen Wellbration.com)

Meditationskurs för nybörjare - Hjälper dig att komma ihåg och få in mediation i din vardag så att du kan släppa jobbiga tankar och leva mer närvarande. 

Morgonritualer för ett härligare liv - Att börja dagen med att checka in med vårt inre är ett kraftfullt sätt att stärka vår kontakt inåt och hjälper oss att släppa yttre stress. Hur vi börjar vår dag påverkar vårt mående och energi resten av dagen. Vill du få in en ny morgonrutin? Då är den här kursen för dig! 

FOOD 

Att ladda vår kropp med näringsrik mat som får oss att må bra är en superviktig del av vårt välmående. Vi är alla olika och mår bra av olika saker och därför är det så viktigt att lära känna vår kropp bättre för att förstå vilken kost just din kropp behöver. Börja förändra ditt liv och ditt mående genom att äta mer ren och näringsrik mat som laddar din kropp med det den behöver för att kunna må sitt bästa. Att förändra min kost har gjort underverk för hela mitt mående och gjort att jag gått från magbesvär och en destruktiv relation till mat till att idag ha mat och kost som en av mina stora passioner i livet och något jag njuter av varje dag. 

Onlineskurs: 

Feel Good Food - Den här kursen hjälper dig att förstå hur du kan påverka ditt mående med hjälp av kost, hur du kan få in mer matlagning i ditt liv (det är inte så svårt som man kan tro) och guidar dig igenom många härliga och näringsrika recept. Är du redo att förändra ditt mående med hjälp av kosten? Då är den här kursen perfekt för dig!

MIND

Vi kan antingen hålla oss själva tillbaka eller tillåta oss själva att drömma stort genom våra tankar. Många av oss begränsar vårt liv redan i tankarna men jag vet att det går att programmera om våra tankesätt och inre föreställningar så att vi istället kan öppna upp för att tro på oss själva, drömma stort och känna att vi förtjänar att leva vår inre sanning, vårt drömliv. Det här gör vi genom att förändra vår relation till våra tankar så att vi istället för att vara kontrollerade av våra tankar själva kan välja vilka tankar vi vill lyssna på och inte. Jag har själv haft mycket självkritiska tankar men mitt inre jobb har hjälpt mig att släppa taget om dessa och istället skapa tankesätt som lyfter och stöttar mig framåt i livet. 

Onlinekurser: 

Dream Big - masterclass - Vill du tro på dig själv och äntligen ta det där steget för att följa din dröm? Då ska du gå den här kursen som hjälper dig att omprogrammera ditt tankesätt, hitta den där tron på dig själv, skapa en hållbar actionplan, våga ta plats och våga skapa DITT drömliv. Är du redo att följa dina drömmar? Bra, då kommer den här kursen att hjälpa dig göra det!

7 Steg till att manifestera dina drömmar - Vi manifesterar det vi tror att vi förtjänar och därför är manifestation ett inre jobb. I den här kursen guidar jag dig igenom den här manifestationsprocessen som jag VET fungerar. Så om du undrar varför dina manifestationer inte kommit igenom innan, gå den här kursen och upplev skillnaden. 

Meditationskurs för nybörjare - Meditation är ett life hack som hjälper oss att skifta vårt mindset, släppa tankar som inte gynnar oss och stärka vår kontakt inåt. Vill du få in denna superkraft i din vardag? Börja meditera med hjälp av den här kursen.

Vill du skapa en hållbar förändring i ditt mående och ditt liv? 

Soul Work Membership - Att ta hand om mig själv fysiskt, psykiskt, emotionellt och spirituellt är inte bara någonting jag gör då och då, det är en livsstil och en självklar del av min vardag. Det är med mig i hur jag startar och avslutar mina dagar, i mitt jobb, i hur jag planerar min tid, i mina relationer, i alla beslut jag tar, det är avgörande för mitt mående och mitt liv. Är du redo att leva ditt bästa liv och göra ditt Soul Work till en självklar del av din vardag? Då ska du bli Soul Work Member! 

Som Soul Work Member får du tillgång till ALLA mina onlinekurser, 50% rabatt på mina program och Masterclass-kurser och exklusivt material varje månad enbart för medlemmar. Bli medlem här!

12 veckor till ett holistiskt liv 

Mitt 12-veckorsprogram hjälper dig att göra en helhetsrenovering av ditt liv där vi går igenom ditt liv del för del för att se vad just DU behöver förändra för att må ditt bästa och skapa det liv du drömmer om. Det här programmet är uppbyggt på 12 moduler men du gör det helt i din egen takt och när det passar dig. Om du är redo att göra en stor livsförändring så är det här programmet för dig! 

Följ mig på Instagram där jag dagligen delar inspiration, personliga stories, övningar och tips - @JosefinDahlberg.se

Du förtjänar att må bra och leva ditt drömliv!

Har du frågor om mina onlinekurser? Mejla Info@JosefinDahlberg.se

Josefin